Arra ösztönözték a Coca-Cola munkatársait, hogy próbáljanak meg kevésbé fehérek lenni

2021. február 26. 13:25

A Coca-Cola munkatársai egy online képzés diáiban találkoztak a fehérség tompítását célzó tippekkel a Fox szerint.

2021. február 26. 13:25
null
Takács Zsolt

Az italgyártónak meggyűlt a baja a közvéleménnyel egy online képzésen elhangzott kijelentés miatt, miszerint az alkalmazottaknak igyekezniük kell kevésbé fehérnek lenni a faji megkülönböztetés elleni küzdelem érdekében.

A „kevésbé fehérnek lenni” tippek a következőket tartalmazták: „legyél kevésbé elnyomó, legyél kevésbé arrogáns, legyél kevésbé tudálékos, legyél kevésbé védekező, legyél kevésbé tudatlan, legyél alázatos, figyelj, higgy, szakíts az apátiával és szakíts a fehér szolidaritással.”

Egy másik dián azt mutatták be, hogy a rasszizmussal folytatott harcban meg kell érteni, hogy mit jelent fehérnek lenni.

„Az Egyesült Államokban és a nyugati országokban sokan a felsőbbrendűnek érzik magukat, mert fehérek” – olvasható egy másik dián. A vádak azonban itt még nem értek véget, mivel egy dia a következő szöveggel folytatódott: „kutatások kimutatták, hogy a 3-4 éves korukra a gyerekek megértik, hogy jobb fehérnek lenni.”

Az online szeminárium megosztotta az internet népét, egyesek dicsérték a vállalatok, míg mások bojkottal fenyegettek.

Harmeet Dhilon, az Amerikai Szabadság Központ ügyvédje osztotta meg Twitterén a képeket, aki azt fűzte hozzá, hogy ezek „kirívó faji megkülönböztetésnek tűnnek.”

Az üdítőital-óriás a Fox-nak küldött levelében azt mondta, hogy a képzési programon belül látható diák nem részei a vállalat tudásanyagának. A Coca-Cola a levélben leírta, hogy „A Jobb Együtt globális képzés egy olyan tanulási terv része, amely elősegíti a befogadó munkahelyek kialakítását.”

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
quantum
2021. március 01. 12:51
Az HBO-t már hétfőn lemondtam, aztán szar kólát sem veszem meg többet, javaslom másnak is.
villogókékfog
2021. március 01. 02:13
Tehát kutatások bizonyítják, hogy jobb fehérnek lenni, ezért legyünk feketék:-))) Nem akarnak inkább a feketék kifakulni vagy a manipulátorok elmenni a kurva anyjukba?
yanoo
2021. február 28. 21:17
Vagy a Cocának hypót kéne gyártania, azzal jól lehet fehéríteni. Vagy kifejleszteni egy hypolátor nevü szerkezetet, ami fehéríti a kevésbé fehéreket. Viszont nekem komoly problémát okoz, hogy a fogkrémgyártók meg a minél tökéletesebb fehérségért dolgoznak.Ha libernyák lennék, teljesen meghasonulnék. Mostantól a Hófehérkét is kukázhatjuk, vagy hófeketeségre lesz átkeresztelve a haladó Fejlettisztánban? Megannyi gyötrő kérdés.... Mi legyen a patyolattiszta, vakító hófehér kifejezésekkel.Átnevezzük magyarszósznak. Miért húzza alá a hibajavító a magyarszósz kifejezést? Miért nem húzza alá a reformkommunistát és miért húzza alá a reformnácit? Csak úgy sorjáznak a kérdések....
Hájas Gerzson a buzik megríkatója
2021. február 28. 21:16
Kimondottan arra megy ki az egész hogy ne merd megkérdőjelezni a kultúrmarxista propagandát, ne mert védekezni ellene, sőt akkor is vádlott leszel ha nem támogattad eléggé
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!