Kerékpárost gázolt a fideszes politikus

2013. március 19. 10:28

Kapus Krisztián polgármester, országgyűlési képviselő múlt héten ütött el egy középkorú asszonyt Jászszentlászlón. A politikus a rendőrség tájékoztatása szerint elismerte felelősségét, és lemondott mentelmi jogáról.

2013. március 19. 10:28

Elütött egy kerékpárost Kapus Krisztián, Kiskunfélegyháza fideszes polgármestere, országgyűlési képviselő – írja a baon.hu. Mint a portál írják, a baleset még a múlt kedden történd, de arról csak a lap megkeresése után, hétfőn adott tájékoztatást a Bács-Kiskun Megyei Rendőrfőkapitányság.

A rendőrség közlése szerint a politikus Jászszentlászlón ütött el egy 49 éves helyi asszonyt, aki a lap információi szerint könnyebb sérüléseket szenvedett. A rendőrség közölte azt is, hogy Kapus Krisztián elismerte felelősségét, lemondott mentelmi jogáról, és szabálysértési eljárás indult ellene.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!