„Szoboszlai ellopja a showt” – a Liverpool rajongói ismét a magyar klasszist méltatják

2023. szeptember 11. 12:13

A magyar focista teljesítményét „figyelemfelkeltőnek” nevezték a csehek ellen vívott mérkőzés után is.

2023. szeptember 11. 12:13
null

Cody Gakpo büntetőhöz jutott, Szoboszlai Dominik pedig ismét remekelt – erről írt hétfőn a Liverpool rajongói oldala, a This is Anfield.  A lap ismertette: Szoboszlai Dominik „továbbra is ellopja a show-t”

Szoboszlai teljesítményét „figyelemfelkeltőnek” nevezték ismét, miután 1-1-es barátságos döntetlenre vezette Magyarországot Csehország ellen.

„A magyar kapitány egy hatalmas távoli passzt szórt, amely a három nappal korábbi, Szerbia elleni remek szabadrúgás után a szurkolók figyelmét is felkeltette az interneten” – idézték fel a szurkolói oldalon.

Az említett passzt alább tekinthetik meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Paul Ellis/AFP

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Squalline
2023. szeptember 11. 14:59
Nem jatszott kiemelkedoen. A liverpoolban sokkal jobban nyomta eddig, mint az elmult ket valogatott meccsen. A westham-es cseh hulygyerekkel viszont minimum lesz meg elszamolni valoja. Remelem beragaszt nekik majd egy bombat a miheztartas vegett.
backstablive
2023. szeptember 11. 13:53
De meg basznam ezt a Mero Verat.
Mandiner444hu
2023. szeptember 11. 12:34
Lehet hogy Szoboszlai jól tud labdázni, de a térdeplő wokehívő attitűdje következtében, nagyságrendekkel több kárt okoz a magyaroknak és Magyarországnak mint amit a labdázásával valaha elér. Mit is üzen a magyar gyerekek, ifjúság felé, akik egyfajta példaképként tekintenek rá: térdeljetek le, a woke, gender, LMBTQIP...+ ideológia előtt, fogadjátok el.
sanyago
2023. szeptember 11. 12:31
"Cody Gakpo ismét betalált Hollandia kapujába a vasárnapi nemzetközi mérkőzésen..." Ez megint egy dilettáns fordítás! Ugye Mandi???? Gakpo az írek kapujásba rúgott büntetőt, nem pedig öngólt vétett!! Egyébként az eredeti szöveg ez volt : "..his penalty helped the Netherlands to a comeback away win against the Republic of Ireland.."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!