A képzeletbeli halálcsoport, aminek Magyarország is tagja

2023. november 25. 12:47

Ide nekünk az oroszlánt!

2023. november 25. 12:47
Apáti Bence
Apáti Bence
Facebook

„Több oldalon is láttam, hogy ez lehetne a jövő nyári EB halálcsoportja. A képzeletbeli halálcsoport, aminek Magyarország is tagja. Óriási elismerés ez.

Én pedig azt mondom, hogy akkor jöjjön ez a csoport. Ne számolgassunk, ne akarjunk Szlovéniákat meg ne nézegessük, hogy ki most a leggyengébben muzsikáló első kalapos.

Nem, mi magyarok vagyunk! Ide nekünk az oroszlánt! Már alig várom a nyarat!”

Forrás: Apáti Bence Facebook-oldala

Nyitókép: Szijjártó Péter Facebook-oldala

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
backsplash
2023. november 27. 03:44
Ezt a szájhős, hülyét minek fizetjük? Kurvára irritáló a butasága.
galancza-2
2023. november 26. 20:44
Ideje lenne belátni hogy ezt a Magyar Válogatottat elsősorban a szíve viszi győzelemre ,és nem a tudás.Összesen 4 valóban komoly játékosunk van: Szoboszlai, Orbán Vili, Sallai, Dibusz. Remélhetőleg az eb-én egészségesek lesznek és nem lesznek fáradtak,így magukkal tudják ragadni a többieket. egy halálcsoportban benne van 3 vereség lehetősége is. És akkor sem lenne szégyenkezni valónk. Kell az egészéges önbizalom,de nem szabad gőgössé válni,nem szabad túlzott elvárásokat támasztani. Rossi a litván meccs után bevallota hogy sok játékosnak baj volt a hozzáállásával az 1.félidőben,tehát nagyképűek voltak,és Litvánia vezetett is 2-0-ra. Szerencsére észhez tértek sokan a 2.félidőben, de a nagyképűség bizony komoly gondot okozott egy gyenge Litvánia ellen is.Akkor mi lesz komoly csapatok ellen.Pláne ha a legjobbjaink sérültek lesznek, vagy fáradtak......mert sajnos erre is van komoly esély.
galancza-2
2023. november 26. 20:34
A 2. sorban helyesen: csapatot
galancza-2
2023. november 26. 20:32
Én attól félek hogy az lesz mint 86-ban. Abszurd elvárások, nagyképűség ,aztán totális bukás.Akkor az ország fele az elődöntőbe várta a csapatok, a másik fele is legalább a 8 közé.Mert nagyon túl volt értékelve a selejtező csoportban az 1.helyünk.Nem voltak olyan erősek az ellenfelink mint azt sokan betegesen bebeszélték maguknak,és a 86 tavaszi brazilok elleni barátságos meccsen a brazilok tartalék csapattal játszottak.Óriási tisztelet és dicséret jár Rossinak és minden játékosának, de Földön kéne maradni.Aztán ha jól sikerül az eb akkor majd lehet jogosan örjöngve ünnepelni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!