Fel vagy készülve, hogy Budapesten teltház előtt ünnepled az EB kijutást, erre jön egy bolgár

2023. november 16. 20:33

Kösz, hogy elb*sztad ezt nekem!

2023. november 16. 20:33
Szófia, 2023. november 16.
A magyar csapat tagjai a Himnuszt éneklik a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezõk kilencedik fordulójában, a G csoportban játszott Bulgária - Magyarország mérkõzés után a szófiai Vaszil Levszki Nemzeti Stadionban 2023. november 16-án. A találkozó 2-2-es döntetetlenre végzõdött, a magyar válogatott kijutott a jövõ évi Európa-bajnokságra.
MTI/Szigetváry Zsolt
Tiltott Vajdasághub
Tiltott Vajdasághub
Facebook

„Fel vagy készülve, hogy Budapesten teltház előtt ünnepled az EB kijutást. Erre jön a bolgár és fejel egy öngólt. Kösz, hogy elb*sztad ezt nekem!”

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Steppenwolf
2023. november 17. 21:18
Mondjuk hogy melyik kalapból sorsolnak 2 hét múlva, távolról sem mindegy, hogy vasárnap mi lesz az eredmény. Ha nem kapunk ki, megvan a csoportelsőség. És remélem a szerbek ellen is lesz egy ilyen spori, mint ez a lengyel “barát” volt, aki így tolja majd a bolgárokat.
connorj
2023. november 17. 14:56
Nagy lesz a buli: https://vm.tiktok.com/ZGeJD3vBL/
iimre
2023. november 17. 14:54
"Fel vagy készülve, hogy Budapesten teltház előtt ünnepled az EB kijutást, erre jön egy bolgár és fejel egy öngólt." Sebaj, a kijutás már megvan, majd a csoport első helyét (ha összejön) ünnepelhetjük a Puskásban. :P
ekeke1
2023. november 17. 13:13
"Fel vagy készülve, hogy Budapesten teltház előtt ünnepled az EB kijutást, " Na és, ugyan mi gátol most meg ebben? Mert az a biztos tudat hogy már megvan az EB kijutás, garantáltan nem. Kimész, nyugodtan stresszmentesen ünnepelsz, aztán hazamész, kisdombra lecsücsülsz, csücs és várod az EB-t... És dá kápó. Mi a gond?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!