Fricska az Adidasnak – elkészült a válogatott Eb-mezének magyaros, kalocsai verziója (FOTÓ)

2024. március 16. 14:27

Szoboszlaiék Eb-meze kapott hideget-meleget, de most itt a közönségkedvenc hungarikum.

2024. március 16. 14:27

Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

***

Mint arról csütörtökön beszámoltunk, az Adidas bemutatta a nyári Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott hazai és idegenbeli mezeit. A német vállalat tájékoztatása szerint a hazai mezt a nemzeti lobogó színei és a válogatott címerének mintái ihlették, míg az idegenbeli ruházat megtervezése ugyanezt az elvet követte, de a színösszeállítás és a végső grafika „a magyar nemzeti lobogót mozgásban ábrázolja, amely az áramlás érzetét kelti a fehér alapszínen”. A Magyarország felirat mindkettőn a hátsó nyakrészen található.

Ezt is ajánljuk a témában

A sokak által ihletszegénynek tartott megoldások után megjelent egy valóban magyaros verzió is az interneten, amely minden elemében tükrözi hazánk nemzetközileg ismert motívumait. Tőrös Balázs, a Sport Tv szakértője, ismert kommunikációs szakemberként „ecsetet” ragadott, hogy megálmodja a közönségkedvenc végeredményt, Puskás Öcsivel, a Parlamenttel, kalocsai mintával és egy megdöbbentően egyedi „hadüzenettel”. Íme:

 

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:08
🍓 ️ ­A­ ­­d­­ö­g­ö­­­s­­ ­­­l­­á­n­­­y­­o­­k­ ­­v­á­­r­n­­­a­­k­ ­r­­­á­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­­­.­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­­­𝗨­𝗡
akkor ki
2024. március 19. 14:01
Remélem a meglesztek baszva nem lesz rajta.
ProletarFC
2024. március 18. 01:09
fake news
törölt felhasználó
2024. március 17. 10:41 Szerkesztve
Olyanok lesznek ebben a párját ritkítóan ízléstelen mezben a sportolók, mintha valami giccses porcelán köcsögök lennének :))) A magyar népmesés pródia egyébként kiket próbál kigúnyolni? .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!