Nem bírták cérnával a török szurkolók, a pályán támadtak Szalai Attila korábbi csapattársaira (VIDEÓ)

2024. március 18. 08:07

Ezek az őrültek is jönnek pénteken a Puskás Arénába?

2024. március 18. 08:07

Fotó: Hakan Burak Altunoz/Anadolu via AFP

A vasárnap esti Trabzonspor–Fenerbahce török bajnoki találkozó végén a hazai szurkolók nem tudták elviselni a 3–2-es vereséget, és beözönlöttek a pályára.

Már a meccs alatt is repült a gyepre égő fáklya és néhány oda nem illő tárgy, a lefújás után azonban még tovább mentek: megtámadták a győzelmet ünneplő Fenerbahçe-játékosokat, akik bemenekültek az öltözőbe.

Időbe telt, mire a biztonságiak rendet tudtak tenni. Az esetnek még biztosan lesz utóélete, miután az elmúlt hónapokban ez már a sokadik balhé az országban. A feszült hangulatú találkozó egyébként a két dobogós között zajlott, de amíg Szalai Attila korábbi csapattársai a bajnoki címért küzdenek, a Trabzonspor harminc ponttal lemaradva követi az isztambuli gárdát a dobogón!

Ezt is ajánljuk a témában

Pénteken Törökország látogat a Puskás Arénába, hogy megmérkőzzön a magyar válogatottal. Remélhetőleg a balhés szurkolói nélkül érkezik...

 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:21
🍓 ️ ­A­­­ ­d­­­ö­­­g­­­ö­s­­ ­l­á­­­n­y­­­o­k­­ ­­v­­­á­r­­­n­­­a­­­k­ ­­­r­á­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­­­.­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­­𝗙­­𝗨­𝗡
files32
2024. március 18. 08:54
De, hogy jön a képbe Szalai Attila? Vagy mind kilépett Attila csapatából?
szintetikus
2024. március 18. 08:15
a fideszesek testvérei XD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!