Orbán Viktor Curtis-szel nézte a törökök elleni meccset

2024. március 22. 22:35

„Mindenki szurkol” – írta a kép mellé a kormányfő.

2024. március 22. 22:35
null

Nyitókép: Orbán Viktor, Instagram

Az év első magyar válogatott mérkőzését sem hagyta ki Orbán Viktor. A miniszterelnök a Puskás Arénában tekintette meg a Törökország elleni felkészülési mérkőzést, ahonnan két Instagram-poszttal is jelentkezett.

Az egyiken nem mással, mint az évértékelőn is feltűnt Curtis-szel fotózkodik, aki a minap azzal került be a hírekbe, hogy Újpest szurkolóként a reményét fejezte ki a lila-fehérek tulajdonosváltásával kapcsolatban.

„Régóta tudtam, hogy él ez a vonal. Tudtam, hogy jön a megváltás, így még nehezebben éltem meg a vereségeket, a széthúzást, mindent. De higgyétek el nekem, megváltás ez nekünk, Testvéreim! Most aztán retteghet mindenki, mert nyártól:

– pénz

– fegyver

– paripa is lesz nálunk a csatában! Egyenesedik a pálya, hadd rettegjen mindenki!” – írta a rapper pár napja.

 

 

Összesen 137 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:18
🍓 ️ ­A­ ­­­d­ö­g­­ö­s­­­ ­­­l­­­á­­­n­­­y­o­k­­­ ­­v­­­á­­r­­n­­a­­k­­­ ­r­á­­­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­.­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­­𝗨­­­𝗡
Menhetten
2024. március 25. 17:21
Curtis repper botrányai túlnőnek a produkcióin, aki valamikor 17 éves korában még a magyar labdarúgó NB-I-t is megjárta, 4 meccs erejéig. De az utóbbi 3-4 évben csak a drogproblémáitól hangos a sajtó. Hogy miért jutott ez éppen most eszembe? Mert a magyar miniszterelnök, aki zérótoleranciát hirdetett meg a kábítószerek ellen, éppen ezzel a focista-repperrel szurkolta végig a tegnap esti válogatott focimeccset. Még közös fotót is töltött fel a saját oldalára. Azért néhány dolgot kurvára nem értek.. Vannak jó drogosok és rosszak? Az ő drogosaik kertjében még a fű is zöldebb? A miniszterelnöknek nem mondta meg senki, hogy egy drogfüggő emberrel fényképezik le? Vagy már olyan magasról szarnak le minden erkölcsi normát, hogy még ez is vastagon belefér? A drogos barátokon túl vannak még a böjtecsabák is, akiknek mindent (is) lehet.. Esetleg már annyira beteg, hogy fingja sincs arról, hogy mit csinál, de nem mer neki senki szólni?..
Pernahajder
2024. március 24. 06:49
Több dagadt pojáca nem fért a képre?
hoci74
2024. március 23. 17:52
Nincs itt semmi baj, focisták egymásközt... Na de Curtis, hát jobban feszül az ing rajtad mint a Miniszterelnök úron... Aki nagypapa. Pörkölt és frisskenyér kúrán vagy? Sörrel öblítve???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!