Végre kiderült a Fradi–Újpest időpontja

2024. május 13. 09:13

Vasárnap este játsszák a labdarúgó NB I utolsó, 33. fordulójának rangadóját a Groupama Arénában.

2024. május 13. 09:13
Budapest, 2024. április 20.
A szurkolók ünnepelnek a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójában játszott Ferencvárosi TC - Kisvárda Master Good mérkőzés után a Groupama Arénában 2024. április 20-án, mert az FTC matematikailag megnyerte a bajnokságot.

Nyitókép: MTI/Hegedüs Róbert

 

Valamiért sokáig húzta az MLSZ az I. osztályú bajnokság meccseinek időpontját közzétenni. A hétvégén rendezik a Ferencváros–Újpest rangadót, amelyen a hazaiak megkapják a bajnoki címért járó trófeát. Az újpesti tábor már a múlt héten bejelentette, hogy nem megy el az Üllői útra, nem szeretnének az ultrák asszisztálni a zöldek ünnepléséhez. Az FTC-drukkerek azonban egyre több szurkolói fórumon fejezték ki nemtetszésüket, hogy még mindig nem lehet tudni, pontosan mikor lesz a rangadó, s így nem tudnak tervezni más programot a hétvégére.

Nos, hétfőn reggel megtudtuk, hogy 

május 19-én, vagyis vasárnap este, 20.15-kor kezdődik a 33. forduló várva várt mérkőzése

a Groupama Arénában. A Fradi már hetekkel ezelőtt megszerezte az aranyérmet, az Újpest pedig két fordulóval ezelőtt biztosította a bennmaradását. Tétje tehát nem sok van ennek a mérkőzésnek papíron, ám a derbi az mindig is derbi, és a fradisták bizonyára egy nagy arányú győzelemmel szeretnék megünnepelni a bajnoki címüket. Vasárnap este fiesztát terveznek a házigazdák.

 

Összesen 221 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gullwing
2024. május 13. 10:46
Lila majmok láthatják hogy a Fradi miként veszi át az aranyérmet!🤣 35 x.
hátakkor
2024. május 13. 09:40
BMLSz!
zakar zoltán béla
2024. május 13. 09:20
"Fradi"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!