Budapest Korrupt Vállalata

2010. február 20. 12:00

Honnan van a nagy pártoknak pénze, ha nem olyan vállalatoktól, mint a BKV?

2010. február 20. 12:00
„Az emberben felmerül, hogy ez a folyamatos szivárogtatás a nyomozók és egyéb érdekeltek igazi stratégiája. A BKV szelleme kiszabadult a palackból, és már túl sokan látták ahhoz, hogy vissza lehessen kényszeríteni. Így nem marad más lehetőség, el kell takarni a szellemet az emberek szeme elől, nehogy véletlenül meglássák a valós alakját. Hadd higgye a közvélemény, hogy a szellem Százmillió Forintos Eleonórára hasonlít, vagy Hagyó Miklós korpulens alakjára. Sokan a BKV korrupt szellemét a zilált hajú ex-vezérigazgatóval, Antal Attilával azonosítják. Csak rajta! (...)

Vajon hova vezetnek a szálak? Egészen biztosan az egyik vagy másik párt közelébe. Vagy egyszerre mindegyikhez. Igen nehezen hihető, hogy a mindig pénzéhes pártok hátradőlve nézték, ahogy egy olyan átpolitizált vállalat esetében, mint amilyen a BKV, egyszerű menedzserek a saját pecsenyéjüket sütik. Ebben az országban a pártfinanszírozás megoldatlansága állandó beszédtémának számít, akárcsak az, hogy a nagy pártok köztudottan illegális forrásokból pótolják a hiányt. És éppen Budapest legkorruptabb vállalatát kerülték volna el? Honnan van a nagy pártoknak pénze, ha nem olyan vállalatoktól, mint a BKV?”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
miloka
2010. február 20. 14:04
Ma már a második olyan írást olvasom, amit a kintről ideszabadított efftárska írt. Foglalkozzon a saját nemzete ügyeivel, s ne itt ossza az észt.
kutyi
2010. február 20. 13:14
Mit gondolnak a hölgyek és urak, a jövőben a politikának honnan lesz pénze ? Akik azt gondolják, hogy az adócsökkentésből, azok most menjenek az ügyeletre.
Google
2010. február 20. 13:10
Vajon Mainkához eljutott Demszkynek az a 2006-os mondása, hogy Tarlós semmit nem fog a fővárosban osztani és szorozni? Vagy a Lendvaié, hogy bár az önkormányzatok többsége fideszes, de a pénzt az elvtársak fogják kezelni továbbra is. Lehet szanaszét kenni az anyagot, de legtöbbször nem segít.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!