Kétharmados parlamenti többséget

2010. április 05. 14:35

Én listán Fidesz, egyéniben LMP.

2010. április 05. 14:35
Én listán Fidesz, egyéniben LMP, bár ez csak az utóbbi időben dőlt el, mióta van országos listájuk, azóta megéri behúzni rájuk is. De még az LMP szimpatikussága is kevés ahhoz, hogy legalább csak 1 szavazattal ne segítsem az általam legjobban vágyott dolgot, a kétharmados parlamenti többséget. A többieknél pedig: ha vallásos lennék, akkor naponta imádkoznék az MDF nagyon csúfos és rettentő ronda, minden elsöprő bukásáért, és reménykedem, hogy a szocik azért, ha egy paraszthajszállal is, de megelőzik a jobbikot. Bár lenne benne valami izgalom, ha mégsem, megnézném Lendvai Ildikó fejét. :D
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 170 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
medve
2010. április 06. 00:39
Ismétlem: a Jobbik részéről szándékosan szuervezik, hogy tegyék tönkre a fórumokat. nem kell reagálni.
StavrosMenace
2010. április 05. 23:59
:D
MrJojo
2010. április 05. 22:24
Szevasztok gyökerek :D kétharmad ugye vicceltek ugyan már srácok fideszes seggnyalók rég bukta már ez a téma örülhettek ha nyertek de az is necces...sok ám az igaz magyar ember nem mindenki olyan takony agyú mint ti...szopkodjátok orbán cunci narancsos farkát aztán majd ha seggbe kur vele benneteket a sok maffiózó haverjával együtt akkor majd jöttök sirni a Jobbiknak...ha egy csöpp eszetek lenne és nem csak a majmaitok hülye szövegére figyelnétek oda akkor kérdés sem lenne afelől hogy a Jobbik az egyetlen lehetőségetek...Vesziteni fogtok ez nem kérdés Szebb Jövőt... na nem nektek árulók...
lillburne
2010. április 05. 21:58
Egyébként a jobbik reakciói nagyon tipikusak. Nagyon utáljuk a liberálisokat. De ha a saját gyengeségeinkre derül fény, rögtön nagyon liberálissá válunk:):)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!