Kínos!

2010. április 16. 09:07

A romák, a zsidók ellen bujtogatók ma már nem a parlament előtt tüntetnek, hanem odabenn ülnek.

2010. április 16. 09:07

„Orbán győzött. Mit tud kezdeni a győzelemmel? Ami valószínű: a csaknem nyolcvanmilliárd eurós adósság alázatossá teszi majd, mert nincs az a turulmadár, amelyik aranyat hordozó szamarakat tudna bevezetni a Kárpát-medencébe. (...) Orbán győzött, de el kell majd oltania a tüzet, amelyet maga gyújtott. Hogy elzavarhassa a szocialistákat a kormányról, minden eszköz jó volt. Még a Jobbikkal való flörtölés is. Orbánnak most, hatalmon már nincs szüksége rájuk. Hiszen a romák, a zsidók ellen bujtogatók ma már nem a parlament előtt tüntetnek. Hanem odabenn ülnek.

Egyébként nemcsak az az újdonság, hogy Nagy-Magyarországról álmodozók vannak a törvényhozásban. Új az is, hogy a magyarok 7,5 százaléka elfordult a bevett és a radikális pártoktól, s valami mást akar. Lehet más a politika? Szép lenne, ha valóra válna a fiatal zöldek jelszava. Hiszen a magyarországi politikai erkölcsök alapvetően megromlottak. S ezért nem csupán a kormányzó pártok korrupciós ügyei felelősek, hanem a Fidesz is. Az országban túl sokan gondolják úgy, hogy a romák vagy a zsidók felelősek mindenért. 2011 elején a magyarok veszik át az EU elnökségét. Kínos, hogy a szélsőjobboldaliak éppen most nevezhetik magukat képviselőnek. Több kínos dolgot Magyarország nem engedhet meg magának.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ÁkiBáki
2010. április 16. 20:49
Jó lenne már, ha nem Bolgár Györgyök, Mészáros Tamások, Paul Lendvaik, Mester Ákosok, Stephan Ozsvathok meg a többi megmondó ember osztaná az észt, hogy most akkor mi lesz, mert itt aztán veszélyben a demokrácia, meg Orbán diktatúra jön és különben is kínos, nagyon kínos az egész. Hogy az egész magyar sajtó ezekkel a nyomorultakkal van tele, akik húsz éve védik a védhetetlent, támogatják azt, ami idáig eljuttatott bennünket és hazudják tele az étert minden csatornán. 56-ban is bemondták: hazudtunk reggel, délben, este, Őszödön 2006-ban szintén bevallották, hogy folyamatosan hazudtak. Hab tiszta, hogy amit kérdeznek, az sem igaz, ráadásul olyan bicskanyitogató stílusban, amire egyszerűen nincs válasz. És ha nem az ő szájízük szerint alakul valami, akkor azonnal mindenki antiszemita, fasiszta, demokrata ellenes, és a bőröndjeiket emlegetik azonnal. Hát kérem, hogy egy klasszikust idézzek: el lehet innen menni! Itt lehet minket hagyni! Úgyhogy, ha nem tetszik kedves bértollnokok, lehet pakolni, de csak halkan jegyzem meg, ezt amit maguk művelnek, már nem sok helyen eszik a világban. Idejön Ausztriából ez a senkiházi, idehány valamit a magyar belpolitika asztalára, aztán visszamegy jól élni, mert az itteni lét büdös. Gusztustalan. Az egész bagázs.
horthyrendszer
2010. április 16. 19:22
Ki ez a senkiházy? avarjános,vagy kifasom?
Öreg
2010. április 16. 16:59
Kinos! Nagyon kinos, hogy ez az eredetileg magyar nevü pasas egyik oldalra nem lát. Az ország tönkretétele ugyan igaz, de a FIDESZ...aki létrehozta a Jobbikot! A Parlamentben az ellenség! Orbán magára vessen, hogy a Jobbik megerősödött! Nem az ütődött pszihopata, a tulmozgásos "huzzunk bele" a felelős, á nem. Ő tulajdonképpen mindig jót akart, de Orbán nem engedte. Mellesleg az Európa legnagyobb pártcsoportjának az alelnöke, nyilván bünös Európa nagyobbik része is. Mindenki bünös, aki nem mi vagyunk, ez igy néz ki a balliberális oldalról!
kanpalisoda
2010. április 16. 12:59
Fekete J mesélte annó, hogy a 70-es évekbeli olajválság idején a nyugati bankárok sorban álltak az MNB-nél, hogy hitelezhessenek, Mert féltették a szaros pénzüket. Azt nem mondta el, hogy Kádár milyen mesék hatására vette fel az első hiteleket. A minap a cseh nemzeti bank második embere nyilatkozott, hogy a válság előtt az IMF-nek gyakorlatilag nem volt ügyfele. Qurva jól jött nekik, ami jött. Szóval ennyit arról, hogy a rászorultság nem egyirányú utca. Azok a hitelek amiket korábban felvettünk, már 4-5 ször vissza vannak fizetve. Ocsmány ennek az uzsorás-lakájnak a pimasz hangja. Azt meg már meg sem kérdezem, hogy mi lenne, ha egyszer nem csak a zsidók körül forogna a föld. A cigányokat hagyjuk, mert azok csak eszközök.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!