Négyszögesítette magát a Szabadelvű kör?

2010. június 11. 16:53

De számomra, peremvidéki szabadelvű számára mégiscsak megalázó, hogy újabban ti kiabáljátok a rommagyar politikai bohózatban azt, hogy: repülősót!, repülősót!

2010. június 11. 16:53

„Skacok, mire jó ez? Ha már ennyire apokaliptikus és árnyalat nélküli a szabadelvűek víziója, akkor miért nem hívtak össze sajtótájékoztatót a témában, miért nem kértek fel notabilitásokat, hogy írásban foglaljanak állást ebben az ügyben. Miért nem kaptunk egy kerekasztal-beszélgetésre való meghívót is, amiben árnyalni, elhelyezni lehet a kialakult helyzetet? Röviden, miért nem dolgoznak a liberálisok, ha már adódott egy kis munka? Miért választották a legolcsóbb módját az állásfoglalásnak: jól felháborodnak és írnak ebből három bekezdést a legolcsóbb zsurnalisztikus stílben? Miért nem választják a nehezebb megoldást, miért nem vállalnak felelősséget a dolgok feloldásában. Ha problémát látnak, miért nem kezelik problémaként? 

A Szabadelvűek közleménye nekem arról szól, hogy végre találtak maguknak egy biztonságos kis témát amin felháborodhatnak. A gazdasági, válságkezelési ügyek bonyolultak, a jobbikos téma viszont egyszerű. Miért baj ez? Mert az SZDSZ is ezzel a pattogással hordta a maltert a Jobbik megerősödéséhez.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
soelmo
2010. június 11. 17:54
És tudod, miért nem értelek? Azért, mert nem vagy magyr. bár látszólag magyarul írsz...
soelmo
2010. június 11. 17:53
90%-át nem értem annak amit itt a magad köe számra érthető, amúgy érthetetlen hablattyal összehoztál. Amit érteni véltem az egészből az a feltételezés, hogy a jobbik egy valódi, létező erő. Ezzel az erővel a Toroczkay.TVszékházbajnok mozgalmát is a reális tényezők közé vehetted volna. Vona az utcai harcokban végre talált magának harcostársat a Csótány személyében...Várd ki, mire jutnak a barrikádokon....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!