Levél a Magyar Nemzetnek

2010. július 19. 12:38

Egy Magyar Nemzet, melynek előfizetője vagyok, nem engedheti meg magának, hogy kormányellenes, hamis szemléletű cikket jelentessen meg.

2010. július 19. 12:38
„Liszkay Gábor főszerkesztő
Magyar Nemzet
Budapest

Tisztelt Főszerkesztő Úr!

Csermely Péter cikke Gubcsi Lajos kinevezéséről az Ön számára nem kormány-ellenes cikk? Ha nem egy jobbik-szoci háttér manipuláció terméke, akkor nem alapvető tájékozatlanság és információhiány eredménye?

Tudják az Urak, hogy Orbán Viktor egyik legkeservesebb próbája, hogy a feladatok elvégzésére alkalmas személyeket találjon, mert a beavatott, megfelelő végzettséggel rendelkező réteg egy kontraszelekció eredménye?

Tudják az Urak, hogy a magyar nép drámája nem a politika dramaturgiája szerint működik? Tudják-e, hogy Orosz elvtárs Sárospatak párttitkára szoros együttműködésben élt Újszászi Kálmánnal, a református egyház főgondnokával, Sárospatak felélesztése érdekében, és együttműködésükkel épült Patakon minden? Sorolhatnám a hasonló eseteket!
Gubcsi, amikor az elvtársak zöme – akik később multimilliárdosok lettek – a Szovjet megszálló államot tekintette hazájának, ő KISZ titkárként is magyar volt és az árulók kiközösítették.

Tudni kell, hogy a politika alatt és fölött álló Magyarságnak tettre kész, korrumpálhatatlan vezetőkre van szüksége. Egy Magyar Nemzet, melynek előfizetője vagyok, nem engedheti meg magának, hogy kormányellenes, hamis szemléletű cikket jelentessen meg. Csermely Pétert olvasom és becsülöm, de ezt a cikket nem bocsátom meg neki.

Üdvözlettel:

Makovecz Imre

Ui. Tájékoztatom, hogy levelemet Hende Csaba miniszternek is elküldöm.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
küllő
2010. július 20. 19:35
Minden kornak és uralkodónak voltak talpnyalói. Orbánéra miért lenne más. Itt az ékes példa. Véletlenül épp a makovecz cége kapta meg az árvízben megsérült középületek felújitását. A közbeszerzést valahogy kifelejtették a kapkodásban. Hát akkor muszály neki nyalnia.
Chanyi
2010. július 20. 00:00
Gubcsi Lajos önéletrajza a neten is olvasható, ebből sztem mindenki eldöntheti magának, mennyire tisztességes ember: http://mek.oszk.hu/07700/07793/07793.pdf
Tau bácsi
2010. július 19. 22:35
Mi a fene az, hogy nem bocsájtom meg? Ha valakivel véleménykülömbségem van egy ügyben, de sok másban egyetértünk, mire föl kell megsértődni? Egyébként a fene tudja milyen ember valójában Gubcsi Lajos. Lehet jó, lehet rossz, majd kiderül, kinek volt igaza.
shighhopes
2010. július 19. 21:59
Makovecz bátran megmondta, hogy ő szó szerint a személyi kultuszt kívánja vissza, csak ezúttal Orbánnal. Nem csoda, hogy szemrebbenés nélkül hozza az efféle echte bolsevik magatartást. Azért félelmetes és szomorú, hogy egy amúgy tehetséges ember ennyire... hagyjuk mi... lehet. Valakinek meg kissé agyára mentek az okkultista, tradicionalista olvasmányai, a jelek szerint. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!