Ezek a dánok!

2010. augusztus 23. 19:25

Ennek a Pápai nevűnek a keresztény magyarok millióit sértő aljas provokációja a mi Mohamed-karikatúránk.

2010. augusztus 23. 19:25
„A szombati Népszava címlapján Pápai Gábor karikatúrája böffen rá az olvasóra: az öltönyös Schmitt Pál vívóállásban egy vitrinbe döf tőrével, és így szól: »Hoppá, egy kicsit be vagyunk lassulva, mi, öregem?!« És a vitrinben ott a Szent Jobb, a köztársaság elnöke vele vívja különös párviadalát.

Ez a rajz, ennek a Pápai nevűnek a keresztény magyarok millióit sértő aljas provokációja a mi Mohamed-karikatúránk. Hasonló rajzos csínytevéséért a dán humorzsákot máig keresik, és ha megtalálják, kétségkívül kinyírják a feldühödött muszlimok. Mert egyetlen népcsoport, vallási felekezet sem tűri el, hogy szakrális jelképeit gyalázzák büntetlenül.

Most három dolgot tehetünk. Az első: bemegy az ember a szerkesztőségbe, és egy jól irányzott egyenessel bever egyet Pápainak a vallás-és magyargyalázásért. Aztán ott a törvényes út: valaki beperli a Népszavát, s a végén fizetnek, mint a katonatiszt.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gentry
2010. augusztus 24. 11:17
Ha ez a mi Mohamed-karikatúránk lenne, az azt jelentené, hogy mi is a primitív muzulmánok szintjén vagyunk. Amúgy sem kellene minden vackon, jó-rossz poénon megsértődni. Take it easy.
Fedor
2010. augusztus 24. 10:08
Szentesi kollega ezek szerint azon a színvonalon van, mint a dühöngő mohamedánok, vagy nem jól értettem? :-)
Rothmüller Mortizár
2010. augusztus 24. 08:29
ki a faxom olvas népszavát?? és kit érdekel mit írnak? vagy rajzolnak?
passzátérzés
2010. augusztus 24. 07:29
Az állatkínzásra az adekvát válasz önök szerint a tahóság?... Mellesleg a filmbeli macskagyilkosságon háborgóknak hadd frissítsem fel a memóriáját:Magyarországon teljesen általános szokás (persze inkább vidéken), hogy a mindenkori újszülött cicafölösleget vizbefojtják, vagy egyszerűen élve elássák. Javaslom a szarral locsolgatóknak, hogy ne csak a-vélhetőleg politikai, ideológiai ellenlábasnak gondolt (mert valószínűleg itt van a kutya elásva!)- színházasokat, filmeseket, hanem pártállásra való tekintet nélkül az összes vidéki gazdát, szintén macskanyuvasztókat, öntsék le! Még egy kérdés: disznóvágást, -tort filmezni viszont lehet, az kedélyes? Félreértés ne essék: én sem örülök ennek a filmnek, de ami körülötte botrány lett, az a fentiek értelmében mégiscsak álszentség. Szentesi Zöldi László pedig arra uszít, hogy a muszlimok egy idióta kisebbségével, a terroristákkal süllyedjünk egy szintre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!