Az ügyeskedő

2010. szeptember 23. 12:47

A vagyonkezelő volt vezetői, akik további sorsukra immár bilincsben várnak, élő bizonyítékai annak, hogy a sukorói földcsere nem lehetett szabályszerű.

2010. szeptember 23. 12:47
„Nyugodtan fenyegethetnek börtönbüntetéssel, úgysem találnak rajtam fogást a sukorói telekcsere ügyében – hencegett internetes blogjában a közelmúltban Gyurcsány Ferenc. Az eddig napvilágra került tények szerint a volt kormányfő arra lehet büszke, hogy nagyon ügyesen tudták átjátszani a törvényeket. (...)

Az ügyészségi nyomozás előrehaladása során az már körvonalazódott, hogy az ingatlanügylet szabálytalan volt, s azt alighanem a törvények megszegésével ütötték nyélbe. Az ügy felderítésekor előkerülő dokumentumok pedig egyre inkább rávilágítottak arra, hogy a két, előzetesbe helyezett korábbi vagyonőr nem dönthetett felsőbb politikai utasítás nélkül. Ezt a feltételezést erősíti az a tény, hogy az ingatlancseréről Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon korábbi szocialista miniszterelnökök jelenlétében a parlamentben is tárgyaltak. Tehát az is bizonyítást nyert, hogy a csereügyletről a szocialista kormány tudott. Igaz, ezt a két érintett személy konzekvensen tagadni próbálja. De nemcsak a telekcsere bizonyulhat törvénytelennek, hanem egy kormányrendelet is, amit ugyancsak a sukorói befektetők érdekében alkotott meg a szocialista kabinet. (...)

A vagyonkezelő volt vezetői, akik további sorsukra immár bilincsben várnak, élő bizonyítékai annak, hogy a földcsere nem lehetett szabályszerű, s az üggyel kapcsolatban már dokumentumok alapján is felvethető Gyurcsány Ferenc felelőssége.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
várúr
2010. szeptember 23. 14:26
Nehogy már egy senki, alig kinevezett vezérigazgató egyedül feleljen egy milliárdos balhéért... Ő csak balek volt, vállalta, ül, de jöjjenek a többiek is.
hátakkor
2010. szeptember 23. 13:58
Fletó, az újkori Osztap Bender :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!