Szoptató anyára gerjednek a balos újságírók

2010. szeptember 10. 14:20

Mellet villantott a Fidesz polgármesterjelöltje - olvasható a Stop.hu címoldalán. Ez a fő anyag.

2010. szeptember 10. 14:20
„Szexbotrány? Mellet villantott a Fidesz polgármesterjelöltje - olvasható a Stop.hu címoldalán. Ez a fő anyag. (...)

Aztán persze kiderül, hogy szó nincs semmiféle szexbotrányról, hiszen Rajzó Ildikó kismamáknak tervez melltartókat, s saját termékét reklámozza a fotón, ami az emberi élet egyik legszebb pillanatát, a gyermekét szoptató anyát örökítette meg.

Mindenesetre írjuk be a naptárunkba a mai dátumot, mert ez az a nap, szeptember 10-e, amikor a baloldali média végképp lealjasult.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lomikard
2010. szeptember 16. 21:31
Érdekes, ha valami hírt feldobnak, sokan mennyit tudnak rajta csámcsogni-személyeskedni. Nem is emlékeznek már az eredeti okra, amiért az ügyet felszínre hozták, csak azon vannak minél jobban előtérbe kerülhessenek írásukkal, ki-mily-módon?... Azért nem kellene elfelejteni azt az okot, miért is kerültek elő azok a bizonyos reklámfotók, melyek tulajdonképpen egy saját tervezéső és saját gyártású termék, mely nem szexuál célra lett tervezve gyártva, hanem a világon a legszebb dolog kényelmesebbé tételére, az anyai szeretetet igazoló gondoskodás könyebbé kényelmesebbé tételére. Sajnos a mi környékünkön nincs olyan sok munkalehetőség sok-sok ember számára, hogy mindenki gond nélkül megélhessen (zt írom mint helyi lakos), ezért próbál mindenki valamilyen ötletességgel rendesen megélni, hát kéremszépen itt is erről van szó. Nem tudom igazából ki indította el ezt az egész hadjáratot a hölgy ellen, de az biztos, hogy nem jóakarója, vagy éppen támogatója. Vannak ugyanis emberek, akik "úgymond", befurakodnak egy bizonyos közösségbe és ott akarnak "kiterjeszkedve" uralkodni a közösségen, mert máshol már nem érvényesülnének, természetesen saját magas célkitűzésüknek megfelelően, ugyanakkor saját érdekükben a helyi közösséget próbálják megbontani saját érdekük felé irányítani bizonyos rétegeket, hogy majd ezáltal esetleg reá szavazzanak. Azt hiszem, az itt írogatók egy ezrede sem ismeri a polgármesterjelölt múltját személyiségét vagy éppen a munkásságát. Vajon?- miért nem firtatták mindezt, amikor politikai iskoláját végezte? Miért nem előtte vizsgálták a múltját? Legkönyebb feldobni egy ilyen hírt, utána azzal mutogatni a másikra, amit azok írnak akik tulajdonképpen nem is ismerik, mire is képes a helyi lakosság érdekében, míg más esetleg csak azért akar odakerülni, mert nem a falu gondja, hanem a pozíció kell számára. Nagyon csúnya írásokat ulvastam itt, ezen az oldalon, kérdezem, ez a komoly véleményük? Vagy csak írogatnak kedvtelésből. Ne ítélkezzünk ilyen oldalakon ily módon, csak a saját nézeteink szerint, hanem nézzünk ítélethozatalunk előtt a dolgok mögé is, mielőtt magunkat tennénk nevetségessé azzal, hogy nem is azokról írogatunk, amiről tulajdonképpen a cikk indul. Ezen írásomat csakis rosszallásom miatt írtam, mivel semmiféle párttállású nem vagyok, nem függök semmilyen párttól és nem is akarok semmiféle pártnak tagja lenni a jövőben sem. Az ilyen törtető ellenkampányfogásoktól pedig minden becsületes ember gyomra "háborog".
Andrej
2010. szeptember 11. 17:44
azért nyugtassuk meg Dévényi uramat! a Horkay Hörcher elvtárs még őt is alul tudja múlni...szóval van még hova fejdlődni :)
Dévényi
2010. szeptember 11. 12:13
Ja, mert te meg Andrej barátod nonlájkoltatok egy hozzászólást, máris nyugdíjba kéne mennem? Ámber, gondolkoggyá má.
Talon Karrde
2010. szeptember 11. 07:52
Mondjuk aki erre a mellre ne gerjed (félretéve a gyermeket) az minimum buzzi!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!