Előkerült Orbán megdöbbentően őszinte nyilatkozata!

2010. december 01. 11:24

Nos, az embernek azért vannak bábjai, hogy bábozzon velük. Különben mi értelme az egésznek?

2010. december 01. 11:24

Igen meggyőzően beszél a lehetséges csontvázakról, Kósa és Szijjártó urak károkozási képességét meg a világ minden kincséért sem vonnánk kétségbe, mégis kételkedünk benne, hogy ez meghatja az EU-t vagy IMF-et.

Akkor majd verbálisan kirobbantunk egy szabadságharcot, az amúgy is passzol a történelmi előzményekhez. Azt mondtam már, hogy ha megkapjuk a kétharmadot, akkor én ezt a parlamentben forradalomnak fogom titulálni, amelyik megdöntötte az 1990-ben létrejött átmeneti kor rendszerét, és engem hatalmazott föl egy új rendszer megteremtésére, sőt az erről szóló nyilatkozatot kiaggattatom az állami intézményekben?

Még nem.

Akkor most mondom. Szóval ez lesz a 2010-es fülkeforradalom és szabadságharc, amelynek következtében néhány forrást, amelyet eredetileg másra szántunk kénytelenek leszünk a költségvetési lyukak betömésére fordítani.

Melyek ezek a források?

Különadót vetünk ki a bankokra, az energiaszolgáltatókra, a telekommunikációs cégekre, a kereskedelmi üzletláncokra már idén.

Már idén, tehát ebben az adóévben?

Igen.

Ez nem sérti a visszaható hatályú jogalkotás tilalmát?

És ki lesz, aki ezt megállapítja? Emlékeztetném önöket arra, amit fentebb az Alkotmánybíróságról elmondtam. A jogászaink majd megoldják, oszt’ jónapot!

Attól nem tart, hogy ezek a vállalatok az ügyfelekre, fogyasztókra, vevőkre terhelik a költségeket? Vagy leállítják fejlesztéseiket, ezzel továbbrontva a gazdasági növekedés esélyeit?

Ezek az üzleti szereplők esküt fognak tenni a Szent Jobbra, más megfogalmazásban?: megígérik a jobbkezemnek, hogy nem terhelik tovább a költségeiket. Az pedig, hogy a magyar gazdaságnak kárt okozzanak, nem ajánlom nekik, járhatnak sokkal rosszabban is, ezt a nyugdíjpénztárakon fogjuk demonstrálni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
énvagyokanép
2010. december 02. 07:30
Vicces ez a sok bunkólóbáló símaszkos bérírogató akik itt tengetik a napjaikat.
Ricochet
2010. december 02. 00:14
Na, akkor ezt most olyan "Orbánleaks", vagy mi?!
de karatna
2010. december 01. 20:26
Ilyen csak egy több generációs judeobolsevik agyában tud megszületni, valahol a Hollán Ernő utca és a Szent István Park közötti területen "Lipócia szívében" ÁVH-s bolsevik nagyapja íróasztala mögött.
virág andrás
2010. december 01. 20:02
Ebben a pillanatban hallottam, hogy OV szerint a magyar EU-elnökség jlszava az "erős Európa" lesz. Egyetértek vele, kissé módosítva: "az erősebb kutya baszik". Vagy ez rossz?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!