Negyvenes, humortalan férfi 60.000 lájkkal

2011. augusztus 05. 16:46

Bede Márton minden publikációja ünnepszámba megy, és még egyszer sem okozott csalódást vele. Interjú.

2011. augusztus 05. 16:46
Jakab Andor
A hét bloggere

„Hogyan kezeled azt, hogy hirtelen esettanulmány lettél?

Sehogy. Tudom jól, hogy a csoda mindjárt elmúlik, 10-ből 9 ember 1 hónap múlva már ugyanúgy utálni és fikázni fog, mint minden és mindenki mást.

Írtad, hogy szerinted Bede Márton az általad ismert legjobb újságíró. Még ő is meglepődött a sikereden. Ehhez mit szólsz?

Bede Márton leengedett kézzel, messze a legjobb újságíró Magyarországon. Más országban hatalmas sztár lenne, akit 10-ből legalább 7 ember nagyon kedvelne. Kurva jókat ír, mindig, évek óta. Minden publikációja ünnepszámba megy, és még egyszer sem okozott csalódást vele. Ez a tehetség, amiből talán van bennem is, de nekem gyötrelem - aránylag - jól fogalmazni. Szerintem neki könnyen megy, és valószínűleg ez lehet a dolog titka. Persze ha azt találná írni, hogy Jakab Andor NEM MENŐ, megsértődnék és bosszúból azt mondanám, hogy mindez csak merő zsurnalizmus.

A tőlem nem kapsz munkát poszt előtt milyen terveid voltak a bloggal?

Hülyén hangzik és hazugságnak, de igaz: ki akartam írni magamból ezt-azt, hogy megkönnyebbüljek. Hogy kimondtam, ami nyomasztott, ilyesmi. Először kommentezni kezdtem, aztán gondoltam, nagyobb hozzászólások helyett inkább legyenek blogposztok. Most sincs ennél több tervem a bloggal.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
heima
2011. augusztus 06. 21:27
vérprofi az ember, saját maga példáján mutatja be, hogy mennyire igaza van: durván mucsa a cikke (tárgyi tévedések, modorhegyek, drábik szintű csúsztatások, félremagyarázások, logikai bukfencek), aztán mégis kajálják a népek.
várúr
2011. augusztus 06. 12:22
Ízlések és pofonok.... Bedét és társait illetően: ízléstelenségek és elmaradt pofonok. Sajnos.
OmegaMale
2011. augusztus 06. 08:12
"Írtad, hogy szerinted Bede Márton az általad ismert legjobb újságíró." Írhattad volna ezt előbb. Akkor le sem állok érvelni/vitatkozni azokkal, akik szerint igazad van (mert sztem a Te világodban se munka, se gyerek nem létezne, így jó dolog, hogy nem vagy munkáltató)... Így már érthető, hogy miért volt olyan, mintha felvételről menne.
OrangeOrder
2011. augusztus 06. 00:48
Ez egy profi médiahack. Valószínűleg maga Bede az elkövető, de minimum valaki a holdudvarából. Megírt egy szokásos, rinyálós posztot igazinak tűnő számokkal alátámasztva hívószavakkal, és rászabadította a facebookos ismerőseit. Gyanakszom, hogy a lájkokat is hamisította valahogy. A kurva anyját, idegesít. Persze gondolom, csak a Fidesz-kormány alatt nem lehet vállalkozni, korábban tök jó volt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!