Új magyar, buddhista honfoglalás

2011. augusztus 23. 13:39

Irány Kelet! - adta ki a parancsot ez az izé, aki most parancsokat ad ki, és én nagyon örültem.

2011. augusztus 23. 13:39
Para-Kovács Imre
Para-Kovács Imre
Hírszerző

„Mi volt a legutálatosabb tulajdonsága az előző kormányoknak?

Számomra az, hogy minden rohadt átalakítást, reformot, kezdeményezést azonnal felfüggesztett, ha az ellenzék egy kicsit keményebben ráordított, amit meg végigvitt, az borzalmas következményekkel járt, elég csak Medgyessy Péter nagyszerű beköszönésére gondolnunk (, amihez viszont lelkesen tapsolt a Nemzeti Ügyek Ellenzéke.
Elkezdtek valamit, aztán jött Orbán Viktor, és abbahagyták.(...)

Irány Kelet! - adta ki a parancsot ez az izé, aki most parancsokat ad ki, és én nagyon örültem, mondtam is a feleségemnek, hogy milyen jó lesz, megyünk Kelet felé, és Ő is nagyon örült, mert rendkívül szereti a keleti kultúrát, meg az egészet, tök jó hely, Párizsban egyébként is lakott már, én meg Görögországban és Svájcban, tehát némileg unalmas itt.

Azt nem tudom, hogy mi lesz az új szlogen, de amennyiben lehet, én az: Ázsiába, de mindannyian!-t javaslom.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2011. augusztus 24. 08:14
Ezt a fél-hülyét aki szarkasztikus embernek véli magát, muszáj szemlézni? Lefordítva gyűlöllek Orbán bazdmeg! De ugyanezt írja 10 éve, nem unják még?
HSL
2011. augusztus 23. 22:52
lerágott csont, mások már sokkal-sokkal jobban csámcsogtak rajta tótavétől a mandimerklistákig
atila68
2011. augusztus 23. 21:09
Nem értem. ciki?
elfelejtette
2011. augusztus 23. 19:57
"„Mi volt a legutálatosabb tulajdonsága az előző kormányoknak? Számomra az, hogy minden rohadt átalakítást, reformot, kezdeményezést azonnal felfüggesztett, ha az ellenzék egy kicsit keményebben ráordított, amit meg végigvitt, az borzalmas következményekkel járt," Az, hogy minden jót az a mocsadék Zorbán akasztott meg, ez azért valljuk be, mégis csak egy neoprimitív baller vallássá nőtte ki magát az elmúlt két ciklusban. Tegyük fel a kérdést, miféle államhatalom, miféle demokrácia az, ahol egyetlen ember 8 éven keresztül képes megakadályozni a hatalmat hasznos intézkedéseik végrehajtásában? Egy tehetetlen, önmagát felszámoló rendszer. nem kár érte.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!