Dániel Péter bemutatja új rovatunkat

2011. október 26. 22:41

Végül pedig a rémhírszerzős, nyüzsi nevű, tahó, bunkó zugfirkásznak üzenem, hogy bekaphatja a kaszinótojásomat. - üzente Nyüzsinek Dániel „kecsöp” Péter.

2011. október 26. 22:41
Nyüzsi
Hírszerző

»Végül pedig a rémhírszerzős, nyüzsi nevű, tahó, bunkó zugfirkásznak üzenem, hogy bekaphatja a kaszinótojásomat.« - üzente Nyüzsinek Dániel »kecsöp« Péter, főállású demokrata, miután tegnap szóvá tettük, hogy Wittner Máriáról minősíthetetlen hangvételben írt saját nyilvános Facebook-oldalán.

Nos, köszönjük szépen, és akkor be is mutatnánk Nyüzsit, aki nem egy szerző, hanem a Hírszerző új rovata. Ez itt szerzőink közös felülete, ahová mindenféle tücsök és bogár típusú posztok, rövid kommentárok, vicces képek és videók kerülnek fel mostantól fogva. Téma a magyar politika és közélet, a hangvétel laza, üde, friss, fiatalos, kötetlen, progresszív, érték-orientált, közösségi, individualista, árokásó és betemető, valamint, tette hozzá. A Nyüzsi tóta W. Árpád hvg-s blogján is követhető.

Jó szórakozást!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
én vagyok a
2012. augusztus 14. 11:20
Innen jött az egész cikk? Dániel Péter 2012. július 31. 20:46 2 5 Kedves mandíneres, arc nélkül posztolgató és mocskolódó, szájkaratés "ellenségeim"! Szívből örülök, hogy közéleti tevékenységem ennyi izgalmat, önkéntes távozásom pedig ekkora örömet okozott sivár és unalmas életetekben. Ja és búcsúzóul még két üzenet: 1, BEKAPHATJÁTOK A KASZINÓTOJÁSOMAT! :-) 2, Remélem, hogy hosszú évekig fogjátok még élvezni az orbáni, "szép, új" világot. (Miközben én külföldről röhögök rajtatok.) http://mandiner.hu/cikk/20120731_daniel_peter_abbahagyom_a_kozeleti_politikai_tevekenysegemet
kjkj945
2012. augusztus 14. 11:17
Mintha danpez aztatatot monttta vona nem szerepel többet!!!!
Wolfram
2011. október 28. 00:28
jó, hogy vannak ilyen dánielpéterszerű beteg emberek, akik azért megmutatják a ballib oldal igazi arcát. a klasszikus populizmusuk sajnos sok embert megtéveszt. tombolj dani peti!
advocaat
2011. október 27. 18:03
Látod, Dániel baxi, engem mindenfáéle hazugsággal mocskolt a ZSIDÓ CHEVRA Hörrszerező, mert Kónya Petár KGB-alesre rászállottam turulként; s most téged a Moszad helyi szerve (Gavra-Seres-Hell - Somogyi Zoltán) tesz el....:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!