Ez még csak a kezdet!

2011. december 07. 18:55

Szombaton színes krétával ugróiskolát rajzolok az MTI főbejárata elé az aszfaltra!

2011. december 07. 18:55
dajcstomi
Yamm

»Információink szerint a magánbosszú hátterében egy korábbi pozícióharc áll Lomnici és egy főbírójelölt között. Utóbbi közeli kapcsolatban áll az MTI Hírcentrum egyik munkatársával. Úgy tudjuk, hogy ennek ellenére a vágót és a napi felelős szerkesztőt vonhatják felelősségre az ügyben.« (index)
Ha az Index értesülése megfelel a valóságnak és vágóval és a napi felelős szerkesztővel együtt nem rúgják ki 12-24 órán belül az MTVA nevű akármiből ezt az »MTI Hircentrum egyik munkatársát«, akkor szombaton szines krétával ugróiskolát rajzolok az MTI főbejárata elé az aszfaltra!! Komolyan, és ez még csak a kezdet!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
G. Pantyelejevics
2011. december 08. 08:58
Az ötlet jó, kicsit kellene tovább fejleszteni. Minden fideszesek kedvenc Tompikája addig ugráljon ott féllábon, amíg a kedves polgárok 2/3-a azt nem mondja, hogy elég. :)
elfelejtette
2011. december 07. 21:07
Mi a pláne abban, ha valaki ugróiskolát rajzol az MTI elé?
Fedor
2011. december 07. 20:53
"Ha az Index értesülése megfelel a valóságnak és vágóval és a napi felelős szerkesztővel együtt nem rúgják ki 12-24 órán belül az MTVA nevű akármiből ezt az »MTI Hircentrum egyik munkatársát«, akkor szombaton szines krétával ugróiskolát rajzolok az MTI főbejárata elé az aszfaltra!!" Remélem sajtónyilvános esemény lesz :-)
*ufó*
2011. december 07. 20:45
dajcstomi, én szívesen mögnézem a pörformanszodat az mti főbejárata előtt ez pontosan mikor lesz ? ja, és még annyi a kérés, hogy hozzál má abból a cuccból, amit szívsz én meg majd hozok dobzos (sicc) sört, sztem, yo buli lesz :))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!