Közszolgalelkűség

2011. december 08. 08:31

Mostanra hűbérurak, vazallusok és valóban szolgák szolgálják a közt, és mondják meg, mi a hír.

2011. december 08. 08:31
FN24

Szívünk szerint azt írnánk, ilyen hamisítási botrányhoz nem kell kommentár, de szerkesztőségünk túl sok tagja töltött éveket a közszolgálatban ahhoz, hogy ne tegyük szóvá az ügyet. Ráadásul jött a bülbülszavú Deutsch Tamás, aki ugróiskolázni fog felháborodásában. Értjük őt, osztozunk fájdalmában. Ugyanakkor megjegyezzük, hogy a most elszabadult módszert a Fidesz korábban jutalmazta - lásd Papp Dániel (szár)nyalását a Daniel Cohn-Bendit anyag meghamísítása után.

Másrészt: egy demokratikusan megnyert választás után épp Deutsch pártja teremtett olyan helyzetet, hogy Élő Gábor hírvezérnek ma elég csak gondolnia arra, hogy nem kívánja látni a volt főbírót, és lesz munkatárs, aki ezt utasításnak veszi. Ha Deutsch Tamás számára kérdés, kinek a felelőssége, ha egy közszolga tesz a jogállamra, és félistent játszik ott, ahol politikailag semlegesnek, részrehajlástól mentesnek kellene lennie, mi tudjuk a választ. Egy kirúgott tévés kollégától, aki drámai vallomásban tárta fel az újjászervezés részleteit.

Mostanra hűbérurak, vazallusok és valóban szolgák szolgálják a közt, és mondják meg, mi a hír. Él és virágzik a familiáris rendszer. De meddig? A tápláléklánc tetején állók tényleg biztosak abban, hogy véletlenül született a satírozós Lomnici-anyag?

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Faqtya ezredes
2011. december 08. 14:21
"Egy kirúgott tévés kollégától, aki drámai vallomásban tárta fel az újjászervezés részleteit." Muhhahaha... :))
várúr
2011. december 08. 11:46
Kiderült, hogy a Lomniczi-retus oka szimpla személyi villongás. Ahogy kiderült: a fideszes megyei elnökök 200.000 Ft.- (kettőszázezer) közpénzbe kerültek az azori szigeteki út miatt. Kiderült az is, hogy minden más kts.éget a meghívó nemzetközi szervezet állt. Kiderült, hogy a magyar romastratégiát fogadták el. Kiderült továbbá, hogy a kettőszázezer Ft.- csillagászati összeget a megyei elnökök visszafizették, illetve gyermekalapítványoknak utalták át. Ilyen szánalmas műbalhék uralják a közéletet? Miközben ballib vezetők milliárdos károkozás miatt állnak bíróság előtt? Miközben a Nap-kelte nyolc évig a köztévé brutálisan elfogult botrányműsora volt - naponta? Miközben Furcsányék soha egyetlen jobbos médiumnak sem adtak interjút, továbbá egyszerűen kizárták őket külföldi útjaikról? Miközben Furcsány külön fejtágítókat tartott a balos médiának? Unom sorolni, micsoda kóros amnéziában szenvednek egyesek.
Elinor Yosef
2011. december 08. 11:15
Kár az ilyet védeni, akármelyik oldalról való.
tarackos
2011. december 08. 10:41
Ez volt a juhok akarata, ők szolgálni akarnak mert szolgálnak születtek. Szolgálják a Szent Valagrendet. Mint a régi szép időkben, nyelvvel előre a hazáért!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!