Szerintünk

2012. január 13. 10:29

Az elnöki hivatal tekintélyének megmentéséért, de legalábbis megőrizve az esélyt annak újjáépítésére, Schmitt Pálnak haladéktalanul le kellene mondania.

2012. január 13. 10:29
Jobbklikk szerkesztőség
Jobbklikk

„Schmitt Pál köztársasági elnököt az elmúlt napokban súlyos plágiumváddal szembesítette a sajtó. A felmerülteket a Sándor Palota ugyan elutasította, ám részleteiben ezidáig nem tudta cáfolni.

Hiteles cáfolat hiányában a plágiumvád számunkra nem politikai elemzés, vagy az érvek egymással szembeni mérlegelésének dolga. Úgy gondoljuk, hogy az elnöki hivatal tekintélyének megmentéséért - de legalábbis megőrizve az esélyt annak újjáépítésére - Schmitt Pálnak haladéktalanul le kellene mondania.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Soma
2012. január 14. 10:38
Ki a fene kutakodott? Ha talált valamit, az konkrétan micsoda? Hány oldal egyezik?
korona
2012. január 14. 08:45
A Terv alakul. Lelki szemeim előtt játszódik a jövő. Nem baj. Az ország stabilizálódásának folyamatának vagyunk tanúi. Aki ebbe az egészbe jobban belegondol, az megkapja a választ, hogy miért történik mindez. Az, hogy bizonyos HVG ellenlábas, hogy ne mondjam "túloldali" obszerváns hozza ezt nyilvánosságra, eltereli a palotaforradalomról a figyelmet. Ügyes. Vajon ki lesz a Kormányzó?
Krupp Skya
2012. január 14. 08:19
Javított változat! Időzőjelbe kellett volna tenni, nem rakta, hát nagydolog. Nektek meg a 22.000 milliárdot kellett volna idézőjelbe rakni aztán csak Nokia dobozba raktátok nem akartok elmenni a keresztanyátok vagy a csillagos anyátok náthás picsájába, szemét tolvajbanda!
Krupp Skya
2012. január 14. 08:10
Időző jelbe kellett volna rakni, nem rakta, hát nagydolog. Nektek meg a 22.000 milliárdot kellett volna idézőjelbe rakni aztán cak Nokia dobozba raktátok nem akarok elmenni az kereszt anyátok vagy a csillagos anyátok picsájába szemét tolvaj banda.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!