Vérengző nyugdíjasok az Avason

2012. január 26. 20:15

Ha nem teszünk semmit, Gyurcsány Ferenc lesz Orbán váltótársa. Márpedig nem teszünk semmit, és még meg fogjuk érni, hogy egy szép nap Orbán látogat el az Avasra.

2012. január 26. 20:15
Para-Kovács Imre
Para-Kovács Imre
Hírszerző

„Gyurcsány Ferenc tökéletesen választott helyszínt: szegény emberek nagy tömegben, jelentős jobbikos jelenlét, romák, munkanélküliek, ráadásul Miskolc mindig is baloldali város volt, ezért is nyert a komcsi Fidesz a legutóbbi választásokon. Egy éppen megalakuló pártnak arra van szüksége, hogy írjanak róla a médiákok, ehhez pedig nem kifinomult és szellemes ötletekre van szükség, hanem egyértelmű, baltával kifaragott üzenetekre: én Gyurcsány Ferenc vagyok, akit már ismertek, és most beköltözöm a szegények közé, hogy testközelből ismerjem meg a problémáikat!

Amikor a Fidesz erre ugrik, akkor vidáman lehet közölni a képeket a nyájas Orbán Viktorról, aki éppen szegények között üldögél, hogy testközelből ismerje meg a problémáikat, ha pedig a liberális értelmiség jegyzi meg halkan, hogy Gyurcsány egy populista barom, akkor nincs semmi, mert évek óta a kutya sem figyel a liberális értelmiségiekre, most sem fog, és az elkövetkező évtizedekben nem várható változás ezen a fronton. (...)

Ahogy a körvonalazódó ellenzéki összefogást elnézem, könnyen lehet, hogy megint nem történik semmi, akinek kell, beáll a szocik és az újszocik mögé, a többiek meg nézik, miből maradtak ki. Ha nem teszünk semmit, Gyurcsány Ferenc lesz Orbán váltótársa. Márpedig nem teszünk semmit, és még meg fogjuk érni, hogy egy szép nap Orbán látogat el az Avasra.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Soma
2012. január 27. 15:27
Még az is megtörténhet, hogy Orbán lesz Orbán "váltótársa". Akkor para lesz az Avason?
kbendeguz
2012. január 27. 10:16
Orbán már 2005-ben volt az Avason. Gyurcsány elkésett.
szikjáró
2012. január 27. 09:34
mennyi ideig volt a túlmozgásos az avason? ha ledobják oda, esélytelenül, hogy elérje a "haverokat" és a vagyont, meddig maradt volna életben? gyakorlatilag az a legkisebb még mérhető időegység az univerzumban szerintem.
kukagyerek
2012. január 27. 09:07
Ferkét szívatja egy riporter. Ferke meg, ég mint a tarló: http://kuruc.info/r/34/91260/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!