Elkötelezett híve vagyok a párbeszédnek

2012. február 16. 12:20

Nem szabad úgy tenni, mintha Hoffmann Rózsa legitim vitapartner volna.

2012. február 16. 12:20
unheimlich
unheimlich

„Én elkötelezett híve vagyok a párbeszédnek, sőt, a dialógusnak is, és amikor az interszubjektív értelemkonstitúció iránti lelkesedést osztották, én kétszer álltam sorba.

Nade szembe kell nézni azzal, hogy van, akivel nem és nem és nem lehet párbeszédet folytatni. Hoffmann Rózsa számtalan alkalommal, ma reggel is bebizonyította, hogy tökéletesen vitaképtelen, ugyanis egy tőmondat felfogására sem képes, hogy most a morális alkalmasságáról ne is beszéljünk. Úgyhogy tök igaza volt a Hallgatói Hálózatnak, hogy azt mondták, ne jöjjön szónokolni, mert nem kell, vagy inkább nem szabad úgy tenni, mintha Rózsa legitim vitapartner volna. Csak hatalma van neki, érvei nincsenek. Nem is lehet rá hatni érvekkel, ha valahogy el lehet érni változást, akkor kizárólag kényszerítéssel.

Úgyhogy én drukkolok a fiataloknak, hogy megtalálják a hatékony módszert, lehetőleg úgy, hogy senki ne sérüljön meg.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pic
2012. február 16. 16:54
"„Én elkötelezett híve vagyok a párbeszédnek, sőt, a dialógusnak is, és amikor az interszubjektív értelemkonstitúció iránti lelkesedést osztották, én kétszer álltam sorba." Ez az az álintellingens liberális duma, amitől hányása van már sokunknak. Miért nem lehet egyszerűen csak megértőnek lenni, mások érveiveit is megismerni. S csak utána ítélkezni. Legyen az akár Hoffmann Rózsa. Ez túl egyszerű? Szavak szintjén olyan toleránsak, hogy azt már magyarul le sem lehet írni.
Soma
2012. február 16. 15:55
"Nem szabad úgy tenni, mintha Hoffmann Rózsa legitim vitapartner volna. " ------------ Igazán?? Annyi vér sincs a pucátokban, hogy szemtől szemben ki merjetek vele állni!
Senye Péter
2012. február 16. 15:37
Ahogy Lenin is megmondta: jogunkban áll erő latba vetésével dűlőre vinni a kérdést.
Soma
2012. február 16. 14:06
A jó édes mamádat neked, meg a shanghaji nagynénéd térgye kalácsát! A kis kedvenced/ kurucot nem szeretnék rá használni/ beszélhet összevissza veled együtt! A lényeg az volt, hogy Hoffmann a demonstráción szeretett volna a savó szemetekbe nézni! Melyik komcsi állt ki a nép elé, amikor valaki "hőzöngött" ? Menjetek a melegebb éghajlatra, de gyorsan, hazug szemetek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!