Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Mindennap az egyenlőségért dolgozunk

2012. március 08. 09:28

Egyetlen ország sem reménykedhet az előrehaladásban, ha polgárainak felét az út szélén hagyja.

2012. március 08. 09:28
Eleni Tsakopoulos Kounalakis
Metropol
„Ezen a héten Clinton külügyminiszter és a First Lady, Michelle Obama a házigazdája a 6. Bátor Nők Nemzetközi Díja átadásának, ahol a világ különböző tájairól 10 figyelemre méltó nőt tüntetnek ki. Ezek az asszonyok különleges bátorságról és vezetői képességekről tettek tanúbizonyságot a nők jogainak kivívása és hatalomhoz juttatása során, gyakran saját magukat is veszélynek téve ki. Tavaly Osztolykán Ágnes magyar parlamenti képviselő is megkapta ezt az elismerést a nők és a kisebbségek jogainak képviseletéért.

Ám most, amikor jogosan elismerjük a sikereket, nem szabad megfeledkeznünk: a nemzetközi nőnap jó alkalom arra is, hogy megújítsuk a nők egyenlőségét célzó akciókra, befektetésekre és elkötelezettségre szóló felhívást. Történelmi lehetőség pillanatát éljük. Clinton külügyminiszter a „részvétel korszakakén” említette ezt az időszakot. Olyan idő ez, amelyben, nemétől függetlenül, minden ember készen áll arra, hogy hasznos és értékes tagja legyen társadalmának.

Egyik legfontosabb feladatunkként nagykövetségünk továbbra is szervez olyan eseményeket, amelyek a nők lehetőségeinek kiterjesztését célozzák, és kapcsolatokat létesítenek sikeres amerikai üzlet­- asszonyok és magyar női vállalkozók között. Egyetlen ország sem reménykedhet az előrehaladásban, ha polgárainak felét az út szélén hagyja. Nők és lányok mozgatják gazdaságunkat.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
stalin
2012. március 09. 08:24
ez a debil, bokából szőrösödő görög kurva ne ossza itt a jópofának tűnő tanácsait Amerika nevében, ahol magas ívben leszarják az emancipációs kérdéseket !
nyugalmazott tanár
2012. március 09. 08:08
Mindennap az egyenlőségért dolgozunk És semmi változás. A ... méretek még ma is különfélék.
Soma
2012. március 08. 22:57
Bátor nő az, aki ma fel mer vállalni egy nagy létszámú családot, magyar átlagjövedelem mellett. Őket senki sem akarja kitüntetni. Arról nem is beszélve, hogy a nyomorult, megalázott nők helyzete is csak egy újságcikk, TV-bejátszás erejéig fontos a selyem kanapékon traccsoló, nagyon fontos, nagyon nagy hatalmassággal bíró nőtársaiknak. Ne menjünk tovább, nálunk is van egy sorozatszínész, akit elképesztő magyarázattal szeretne kimosni egy sztárügyvéd. Az egyáltalán nem számít, hogy ehhez éppen egy vagy több nőt kell hazugnak nevezni,méltatlan, intim részletekkel bombázni.
atila68
2012. március 08. 18:27
Ez hülye.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!