Akinek bejött az élet

2012. március 09. 17:06

Ha nem dolgozom kőkeményen, akkor nyár végén nem lesz adriai vitorlázás.

2012. március 09. 17:06
Firestarter18
Modoros

„De azért nem ment minden ilyen könnyen, gimi alatt minden nyarat végigdolgoztam, bizonyám! Apa pont akkor lett többségi tulajdonos a Bitumexben, és odavett osztályvezető-helyettesnek. Baszod, minden nap nyolcra kellett mennem, szaros száznyócvan nettóért. De tudtam, hogy ha nem dolgozom kőkeményen, akkor nyár végén nem lesz adriai vitorlázás. Már akkor tudtam, hogy csak munkával lehetek sikeres, ha kikerülök a nagybetűs életbe. Nem várhatja a sült galambot a szájába repülni az ember, tudod?

Mondjuk ennyi pénzből nem lett volna meg a hajókázás, de szerencsére apa rendes volt és kipótolta a többit. Fúú, az nagyon jó volt, azóta rendszeresen visszajárunk, tavaly már Szabina is jött. Amúgy is szeretünk utazni, én azt mondom, világot kell látni, amíg fiatal az ember, tapasztalni, tanulni. Mondjuk, nekünk szerencsénk is van, mert anya utazásszervező cége révén bagóért mehetünk mindenhova. Tavaly voltunk görögbe, horváthba, Szesellszigeteken, vagy mi a fasz volt az meg Sartin. De nem volt szar, hehe. Kocsid van? Anélkül sem lehet a mai világban már boldogulni, tudod?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dönci4
2012. június 23. 03:06
Ilyen nincs, de ha mégis lenne, elhánynám magam.
wartog
2012. június 22. 21:29
Ki az anyád vagy te?És mé' nem mész a jólneveltbe a ronygyrázós tetű faxba.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!