Védjük meg Schmitt Pált!

2012. március 29. 19:37

A Schmitt Pál elleni kampány: igazságtalan; gyakorlatiatlan; stílustalan; hazafiatlan.

2012. március 29. 19:37
Holger Hartland
Hartland

„Két napja minden hírforrásból a köztársasági elnök plágiumügye folyik. Miután (sőt, mielőtt) az egyetemi tényfeltáró bizottság is megállapította, amit nagyjából eddig is tudni lehetett, hogy tudniillik az elnök plagizált értekezést adott be húsz éve és arra kapott egyetemi doktori címet, a neten véleményt nyilvánító újságírók, bloggerek és kommentelők ezrei egymás sarkát taposva siettek elítélni a gyalázatos rémtettet. Megszólaltak és megszólalnak persze mellettük a jelentős és jelentéktelen ellenzéki pártok, szervezetek és médiumok, a szocialistáktól az LMP-n át a különböző roppant fontos és tömegeket képviselő Hálózatokig. Sőt, már jobboldali véleményformálók is az elnöklemondását szorgalmazzák, az egyetem Doktori Tanácsa pedig a cím visszavonását javasolta, és mire Ön ezt olvassa, Schmitt Pál talán már nem is doktor, nem is elnök.

Mit is mondhatnánk erre? Kedves Olvasó: miután sok ezren megtették, akarja-e sokezer-egyedikként Ön is elítélni Schmitt Pált és ezzel megmutatni, mennyire komoly, felelős állampolgár és erkölcsileg érzékeny, makulátlan ember Ön? Vagy - miután a fentieket úgyis evidenciáknak tekinthetjük - nem akar-e inkább valami mást gondolni? Legyen Ön egyéniség! Merjen szembemenni a neten úszó árral! Be different! Think outside the box! Védjük meg Schmitt Pált!

A Schmitt Pállal szembeni sajtó- és internetkampányról négy érv mentén fogjuk bemutatni, mennyire hamis, buta és rosszindulatú. A Schmitt Pál elleni kampány:
- igazságtalan;
- gyakorlatiatlan;
- stílustalan;
- hazafiatlan.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 150 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Réka
2012. március 30. 14:38
A göncz taxis blokád ügye, meggyesi D209, gyurcsány az ország kurvázása, horn meg nyugodjon békében ne pucérkodjon, ezek a becsületesek akik azonnal lemondtak, most mit pofáznak.
slomovicz
2012. március 30. 13:54
Nézem a Mesterházi MSZP-s sajtótájékoztatóját és csodálkozom. Hogy nem szakad rá a mennyezet? Magától is meghatódva , elfúló hangon tartja a sajtótájékoztatót- és ilyen mondatok jönnek ki a punci száján-" Ez nem lehet egy következmények nélküli ország! Schmitt Pál hazudott és csalt.. Hogy nem sül le a rinocérosz képedről a bör! Gyurcsányt az Öszödi beszéde után még egy évvel is az egész emeszpé kompánia megerősitette a miniszterelnöki székében. Az Öszödi lebukásnál maga Qurcsány mondta- hazudtunk reggel- délben és este. "Nem lesz vizitdíj- hazudta Gyurcsány. Ez az adócsökkentés kormánya lesz mondta 2006-os választások előtt, majd egy hónap mulva bevezette az összes megszoritásokat, elvette a tizenharmadik havi nyugdijat. Nem lesz gázár emelés- hazudta Lendvai anyó, majd ámokfutásuk alatt hétszer emelték. A vörösfasiszta egy különös állatfajta, amelyet csak a konc és a rablás érdekel. Legalább ne lennének ennyire hazug képmutatók! Számukra Schmitt Pál húsz évvel ezelőtti doktori disszertációjáról szól a történet? Lófaszt. Már az első pillanattól kezdve megpróbálták kicsinálni. Amikor kb húsz évvel ezelött a nemzetközi tudodkik megtámadták az osztrák államelnököt Kurt Waltheim-et mondvacsinált náci múltal, egész ausztria egy emberként mellé állt amig fel nem adták a támadást. Nekünk ilyen söpredék ellenzék jutott- akik kerül amibe kerül igyekeznek kicsinálni,akár külföldi támadásokkal is a célszemélyt. Ebben a témában igencsak csodálkozom a Jobbikon , hogy egy gyékényen árul a vörösfasisztákkal. Tessék mondani- ez már a választási együttműködés- vagy a főpróba- bármilyen aljas is. Remélem, Schmitt Pál, tekintettel a közéleti és emberi életpályájára, nem mond le- hanem marad. Majd megunják oszt hazamennek- mondta a nagy elquró. :-) Ha lemondana - A helyére megválasztott köztársasági elnök, remélem- egy vaddisznó tipusú, komcsikicsináló politikus lesz. Valaki komolyan gondolja hogy itt a doktori ciről szól a történet? Miért élnek jobban az osztrákok , mint a magyarok? Mert sohasem volt a hatalomban egy ilyen vörösfasiszta söpredék mint magyarországon. Minden bajunk innen származik. Innen van a 2002- óta tartó permanens hideg polgárháború. Nagyobb örömük ne legyen az életben. Most jutnak az szdsz sorsára a hét végén. :-) Széthullanak végleg. :-)
Teknős
2012. március 30. 09:17
Én egyszerűen butának tartom Schmittet. DE, szemforgatásnak, ami ellene folyik. A körülmények azt mutatják, hogy ez nem egyedül az ő sara. Kellett oda egy egyetem is, aki egy hónap alatt kivitelezte az ügyet. A miértről pedig szó sem esik. Ahhoz meg külön gratula, hogy az ügykapcsán a ballib megint adott egy sallert az országnak. Minden magyar diploma besározódott.
OmegaMale
2012. március 30. 08:43
Lehet érzelmi alapon érvelni SP mellett, de minden más aspektusban értelmetlen. Védhetetlen. Ezt (ti. szóba hozni a plágiumgyanút, kivizsgálni és visszavonni a kisdoktori címet) a mai világban igenis meg lehet tenni. Amit viszont senki nem hisz el, hogy Ő volt az egyetlen, aki ezt akkoriben így intézte. Biztos vagyok benne, hogy pártállástól függetlenül vannak még jópáran, akiknek érdekes párhuzamok lennének a diszzertációkban más alkotók műveivel. Amit én rosszindulatnak látok, azt mások objektív tényfeltárásnak láthatják. Már csak a korrektség kedvéért is érdemes lenne pártállástól függetlenül egy kis átvilágításnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!