Mély sóhaj: csal a Heti Válasz is

2012. március 14. 23:57

Észrevették, hogy Schmitt Pali még a saját olvasóik szerint (7%) is népszerűtlen, úgyhogy menet közben átírták a hungaricum álamelnököt „Egyik sem” opcióra.

2012. március 14. 23:57
Klapanciusz
Belváros, Budapest

„Stumpf véleményíró egy rövidke eszmefuttatásban (Szexi vagy nem szexi?) jól lecsalózza a jobb- és baloldali mainstream által egyaránt félt sötét lovat, a Millát. Eddig rendben, szerintunk is

a) csaló és cinikus disznók, cél szentesíti az eszközt
b) szimpla hülyék gyülekezete és különben sem akarják a hatalmat, ohnem

Az viszont nincs rendben, hogy Stumpf munkás elmefuttatásához mellékelt szavazósdi (Ön szerint ki méltóbb az alternatív köztársasági elnöki tisztségre) még Bartossal, Dopemannal és Schmitt Pállal indult, de aztán! Észrevették, hogy Schmitt Pali még a saját olvasóik szerint (7%) is népszerűtlen, úgyhogy menet közben átírták a hungaricum álamelnököt »Egyik sem« opcióra.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sebaj Tóbiás
2012. március 19. 21:21
Ehehe,a múltkor, mikor ugyanez a Che Guevara képű mikiegér (fú bazmeg, komenista !!), arról írogatott cseppet sem jobb helyesírással, stilisztikával, hogy a Milla csalt ( emlékeztek, kurvára fel voltatok háborodva, hogy nem a Marxot idézgető szélbal figura nyert, hanem a másik ), sokkal nagyobb örömmel fogadtátok. Pedig az is satnya kis írás volt, modoros, kevéske,de mégis. Nem tűnt fel, hogy egy komenista ikon mögé bújik, nem zavart senkit sem a pocsék helyesírása, vacak egy kicsit, de a miénk. Most hoppá van,vagy ennyivel igényesebbek lettetek pár nap alatt ?
smogger
2012. március 19. 21:21
Te barom, te minden átvedlett komcsinak vigyázzba állsz levett sapkában? Igaz a neved slomovitz így a kipa mindíg a búrádon lifeg.... Te vörösfasiszta fasz.....
Bélus
2012. március 19. 21:20
Várjuk be a szavazással, amig a Pityinger és a Bartos megszerzi az első olimpiai bajnokságát - különben nem fair a verseny.
slomovicz
2012. március 19. 21:20
"Észrevették, hogy Schmitt Pali még a saját olvasóik szerint (7%) is népszerűtlen, úgyhogy menet közben átírták a hungaricum álamelnököt „Egyik sem” opcióra. " Szánalmas pojáca. Próbálod a felszinen tartani a "Schmitt Pál témát" "Schmitt Pali" tanuld meg- neked- te mocskos proli "Tisztelt köztársasági elnök úr". Vigyázzban állsz- sapkát leveszed! Tetves vörösfasiszta, az anyáddal bizalmaskodj - otthon!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!