Tények

2012. március 10. 13:08

Számomra nem vitás, hogy a kuruc.info célja egyrészt Magyarország nemzetközi lejáratása, másrészt ellentétek, gyűlölet szítása a magyar társadalmon belül, és ezzel az ország destabilizálása, valahogy hasonlatosan ahhoz, ahogyan az történt a trianoni tragédiához vezető út során.

2012. március 10. 13:08
Pősze Lajos
Facebook
„Sok szánalmas és hazánkhoz  méltatlan  közösségi felület  létezik ma Magyarországon, de  ezek közül is magasan kiemelkedik az abszolút dupla nulla, egy külföldön bejegyzett honlap és annak szellemi köre, amely a jól hangzó kurucok nevet használja , hogy ópiumként juttassa el szellemi mérgét az olvasok egy részéhez. Alulmúlhatatlan gátlástalansága, gyűlöletre  és erőszakra uszítása, aljassága nemcsak itthoni mércével  mérve egyedülálló, de a világban is páratlan. Keveréke a fasiszta , anarchista , demagóg eszméknek és gondolatoknak, de annyira törekszik arra, hogy mindezeknek egyformán gyűjtőhelye legyen, hogy egyik irányba sem leng ki az inga. Talán csak az rasszizmus állandó szítása, napirenden tartása  az, amire szinte óráról órára következetesen vigyáz, mintha óránként ellenőrizné a háttérben álló megbízó ennek folyamatos  megvalósulását mielőtt fizetne.  A társadalom részéről jogos    a megvetés az irányába, akkor is ,ha különböző technikai  manipulációkkal nézettnek tünteti fel magát a honlap.

Számomra nem vitás,hogy a honlap célja egyrészt Magyarország nemzetközi lejáratása, másrészt ellentétek, gyűlölet szitása a magyar társadalmon belül és ezzel az ország destabilizálása, valahogy  hasonlatosan ahhoz, ahogyan az történt a Trianoni tragédiához vezető út során.

Vannak itt azonban  további  érdekes, megfigyelhető  összefüggések, tények.  
 
Tény, hogy gyakran jelennek meg az adott honlapon a Jobbik párt vezetőinek vagy  parlamenti képviselőinek bizalmas, belső levelezései , sokszor kizárólagos jelleggel.

Tény, hogy a honlap  előszeretettel , gyakran szerepeltet pozitív összefüggésekben olyan személyeket és politikai közszereplőket, akik ugyan nem tagjai a Jobbiknak, de lényegében annak alternatív vezetői ,irányítói lehetnek  a mostani vezetéssel szemben. Mintha sakkban tartanák az utóbbiakat.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2012. december 12. 21:49
A fene se tudja miért, de valahogy a Kuruc infó a hitelesebb - kettőtök közül!
radical
2012. március 14. 16:19
Sértődött ember primitív véleménye! A Jobbikban lehetnek ellentétes vélemények egyes kérdésekben és ez szerintem jó.Beleszól a tagság is és mennek a párt felé adott esetben az épitő kritikák. Egy esküszegő féreg ember véleményére normális ember nem ad!Adja vissza a mandátumát utána pofázzon! Egy tipikus megélhetési politikus!
gyula
2012. március 14. 16:19
Én szoktak olvasni kurucot , és fogok is , és rengeteg ismerősöm is igy teszi . Netán bünöző vagyok ??? Olvassak népszavát ??????
Winston Smith
2012. március 14. 16:18
Érthető a csávó dühe: a kuruc többször is leleplezte, pl. akkor, amikor megszegve a Szent Korona előtt tett, esküjét, amelyet egy írásos fogadalommal is kiegészítettek (minden jobbikos képviselőnek személyre szólóan csináltak egyet, külön erre az alkalomra), és amit ő is aláírt, szóval ezt szegte meg ez a szemét féreg, amikor kilépett a jobbikból, és nem adta vissza a mandátumát. Esküszegő. Hulladék.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!