Schmitt Pál alternatív valósága

2012. március 28. 12:17

Mindenfajta kommunikáció csak a céljával együtt értelmezhető. Schmitt Pál megvédése a keserű valósággal szemben nem cél, hanem eszköz.

2012. március 28. 12:17
Rényi Ádám
Kreatív

„Mindenfajta kommunikáció csak a céljával együtt értelmezhető. Egy politikai erő esetében ez hosszabb távon a hatalom megszerzése illetve megőrzése. Schmitt Pál megvédése a keserű valósággal szemben nem cél, hanem eszköz. Hogy valóban a hatalom megtartásának eszköze lenne, az ma legalábbis kétséges.

A plágiumbizottság ma nyilvánosságra került jelentése hatalmas port kavart, hiszen egyszerre mondta ki – burkoltan ugyan – a plágium tényét, és hagyta meg az elnök doktori címét, érvelésében pedig a konzulenssel viteti el a balhét. Az ellenzék követeli Schmitt távozását, a kormányerők lezártnak tekintik az ügyet.

A politikai marketing sajátos műfaj. A hatások hirtelen érik a fogyasztót, vásárlói döntésére azonban évekig kell várni. A kormánypártok kimondatták a hatósággal, hogy a termék nem tökéletes, de fogyasztható. A szupermarketben ettől még büdös van.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ouroboros
2012. április 01. 22:00
Mondom, te ebben a ligában nem játszol, fogd már föl. Mindenkinek világos, hogy plágiumnégyzet volt.
Antigoné
2012. április 01. 20:29
Igen, igen, de már az egész Schmidt-ügy a könyökünkön jön ki! Már megszólalt, vagy van még 259 (önjelölt) politológus az országban?
Ouroboros
2012. április 01. 19:37
Plágium volt többszörösen minden lehetséges szabály szerint. Még 1992-ben sem hozhatott egy porbafingó testnevelési egyetem se olyan szabályt, hogy a plágium nem plágium.
Jason Bourne
2012. április 01. 18:28
Nem volt plagizálás az egyetem akkori szabályzata szerint.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!