Megéri?

2012. április 13. 11:55

Kedves mindenféle cégek, akik kitartóan küldözgettek levelet a mindenféle info@-os email címekre! Megéri?

2012. április 13. 11:55
Berényi Konrád
Onlinemarketing blog

„Kedves mindenféle cégek, akik kitartóan küldözgettek levelet a mindenféle info@-os email címekre!

Megéri? Komolyan kérdezem: jönnek belőle a megrendelések? Én tudom, hogy ez a fajta spam küldés törvényileg megengedett, de ne legyenek illúzióitok, ez attól még spam. Éppen csak nem a törvény, hanem a fogyasztó büntet, ha ilyet lát. Jó esetben csak törli (ha egyáltalán átjutott a spam szűrőn), de rosszabb esetben ignorál, mint cég is. Hiszen van olyan ajánlat, amiből 3-4-et is megkapok, és bizony ilyenkor már nagyon nem vagyok boldog.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
krisztoforo48
2012. április 14. 14:19
Naponta 8-10-et törlök olvasás nélkül és van olyan e-mail címem,amit már hónapok óta nem néztem meg.Na azon mennyi lehet:)))) Egyébként felvetődik bennem a gondolat,hogy ez nem zaklatás véletlenül?Mindenesetre nálam biztosan ellenkező hatást vált ki és már nem bosszantó,hanem dühítő.Nem tudom,meddig hagyom ennyiben a dolgokat,de már nem sokáig,az biztos.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!