Elegem lett a politikából

2012. április 26. 14:10

Nem akarok politikával foglalkozni. Elegem lett belőle.

2012. április 26. 14:10
D. Tóth Kriszta
Hír24

„Miért hagytad ott a Híradót egyik napról a másikra?

Nem egyik napról a másikra – már régen érlelődött bennem a döntés. Egyszerűen nem éreztem jól magam a műsorban. Sem mint ember, sem mint újságíró. Lelkiismereti döntést hoztam. Ennyi.

Az MTV akkor kiadott egy közleményt, amely szerint a döntésed hátterében a családod állt.

Ez igaz. Tényleg rengeteg időt töltöttem a szerkesztőségben. Lola még csak ötéves volt, és alig látott engem. Reggel eljöttem, és sokszor csak este kilenc után értem haza. Ez tarthatatlan volt. Mérlegre kellett tennem azt, hogy amit én a munkahelyemtől szakmailag kapok, ér-e annyit, hogy feladjam az általam megálmodott családi életet. Én akkoriban úgy mentem haza esténként, hogy rosszul éreztem magam, mert olyan helyen dolgoztam és olyasmiket kellett csinálnom, amit nem akartam. És erre mondtam nemet.

Te voltál az egyetlen hírműsorvezető a köztévénél, aki az utóbbi időkben önként állt fel, és jött le a képernyőről. Elmondod, hogy pontosan miért?

Maradjunk annyiban, hogy sem emberileg, sem szakmailag nem éreztem, hogy maradnom kellene. (...)

És úgy döntöttél, hogy mégis maradsz a köztévénél.

Azzal a feltétellel, hogy kiszállok a közéleti-politikai műsorokból. És az is fontos volt persze, hogy a műsor ötlete nagyon tetszett, és olyanokkal dolgozhatok benne, akiket emberileg és szakmailag is jónak tartok.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csadtoselemér
2012. május 02. 12:08
Ez azért tényleg hihetetlen! Nem tudott úgy felolvasni a súgógépről egy hírt, hogy ne hibázzon bele! Rekordöntő volt az egy Híradóra eső bakik számát tekintve. Felüdülésnek számított, amikor nem ő vezette a műsort, hiszen meg lehetett érteni, hogy miről is van szó. Csak elege lett a politikából... Persze, a libsiknek és a tehetségteleneknek akkor van elege valamiből, amikor tehetségtelenségük mögött már nincs ott a hátszél.
narmer
2012. május 02. 12:08
Te hülye, te megkérded akivel ágyba mégy, hogy kire szavazott? Szánalmas!
g.alattvalo
2012. május 02. 12:07
Pistit akart írni, tata, csak rossz a világítás? Cseéltesse ki a húszas égőt huszonötösre.
narmer
2012. május 01. 20:19
Te Bakikirálynő, te soha nem foglalkoztál politikával, mert Te egy hírolvasó bemondó voltál, össze ne téveszd magad Jay Lenoval. Poltikai érzéked maximuma az volt, amikor kinn voltál Rómában a Szent Péter téren és bemondták, hogy meghalt II.János Pál, akkor azt mondtad, hogy Kedves nézőink a téren elszabadult a pokol.Na, ez volt riporteri csúcsteljesítményed.A műsorodat meg már tették mindenhová, alacsony nézettsége miatt ( 240 ezer fő, talán)reménytelenül fos.Merev vagy, vicsorogsz, erőlködsz, nem megy ez neked,és amennyi pénzébe ez kerül az MTV-nek. Nem lenne testhezállóbb Loláról megírni az X-ik mesekönyvet?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!