A fokozatosság kulcsfontosságú

2012. április 18. 08:37

Szerencsére az RTL Klubnál a főnökeink mindig olyan műsorokat osztanak ránk, amik tökéletesen megfelelnek a képességeinknek.

2012. április 18. 08:37
Ördög Nóra
femcafe.hu

„Mi kell ahhoz, hogy valaki a te pályádon sikeressé váljon?

Elég összetett a dolog, egyértelmű recept nincsen rá. Úgy gondolom, hogy a fokozatosság és a lépésről-lépésre haladás kulcsfontosságú. Szerencsére az RTL Klubnál a főnökeink mindig olyan műsorokat osztanak ránk, amik tökéletesen megfelelnek a képességeinknek. Például mikor megkaptam a Kölyökklub vezetését, még nem álltam készen arra, hogy egy Szombat esti láz típusú műsort csináljak, de ez nem is történt meg. Úgy gondolom, az a legfontosabb, hogy az ember lépésről-lépésre tudjon haladni. Mert ha rögtön a mélyvízbe dobnak, vagy egy olyan terepre, amit nem tudsz megugrani, az egy kudarc élmény, ami akár azonnal elvághatja a karrieredet.

Mik a legjobb és a legrosszabb részei a szakmádnak?

Nagyon sok jó oldala van. Például ha az ember egyértelmű visszajelzést kap arról, hogy amit csinál, az jó, hogy szeretik, hogy népszerű, hogy példaként tekintenek rá. Ez jó érzés és legyezgeti az ember hiúságát. Meg az is jó érzés, hogy az ismertség az évek alatt egy olyan erővé válhat, amivel hatást tudsz gyakorolni másokra. Így akár egy-egy jótékonysági ügyben, vagy amit most elindítottunk, a nőiesség kérdésében én valamilyen módon példamutató lehetek. Persze negatív élményként ott van, hogy ha kint vagy a színpadon, a kamerák előtt, akkor a bírálók és a negatív vélemények is ugyanúgy megtalálnak. Egy átlagos foglalkozásnál kevésbé fordul elő, hogy ennyire egyértelműen az arcodba kapod azt is, ha valamit rosszul csinálsz, vagy ha nem szeretnek, és ezt meg kell tanulnod feldolgozni. Illetve az ember magánélete valahol megszűnik létezni, ha valamennyit adsz belőle, akkor még több kell, mert az embereket érdekli, és ez néha kellemetlen szituációkat tud okozni. De úgy gondolom, hogy Magyarországon ez azért nem ölt olyan méreteket, hogy ne lehetne kezelni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2012. december 12. 21:48
"Szerencsére az RTL Klubnál a főnökeink mindig olyan műsorokat osztanak ránk, amik tökéletesen megfelelnek a képességeinknek." ---------------- Nem is vitás! Ezért, szennycsatornaként is merik a retek-klubot.
csenge
2012. április 23. 11:30
Az RTL Klub feladataihoz elég szerény képességek is elegendőek.
narmer
2012. április 21. 13:03
Ne kérjél, mert ha lehámozod a sok hülyeséget mind a két nő Lilu is, és ez az Ördög is annak köszönheti fényességes karrierjét, hogy egyazon kiebbség tagjai.Ötven éves korukra mindkettő dülledszemű, széless seggű vénülő hollywoodi mintára ronduló öregasszony lesz. Erről nem ők, hanem a genetika tehet.
narmer
2012. április 21. 12:59
De hülye vagy bazd meg, a te gondolatvilágod eddig terjed? Egyhangú életed lehet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!