A Schmitt-ügy legnagyobb vesztese

2012. április 02. 21:19

Obersovszky olyan alázatos volt, és olyan nagy lelkesedéssel bizonygatta a hazugságot, hogy a Szcientológia Egyházban párosával lépkedné a szinteket.

2012. április 02. 21:19
szabóZ
comment:com

„Obersovszky Péter járt a legrosszabbul, aki pénteken a köztévé interjújában jó arányérzékkel védte a védhetetlent, aki nem kérdezett Schmittől, hanem vigasztalta is bátorította. Mintha nem is újságíró lenne, hanem egy haver, jó, hogy nem mondta, hogy szarj rá, nem érdemelnek meg ezek, inkább igyunk még egy felest.

Obersovszky olyan mélyre hajolt, olyan nagy svunggal, hogy csoda, hogy nem verte be az orrát a padlóba. Olyan alázatos volt, és olyan nagy lelkesedéssel bizonygatta a hazugságot, hogy a Szcientológia Egyházban párosával lépkedné a szinteket, egészen a clear állapotig. De újságíróként egy ilyen húzásért csak kiröhögik.

Egyszerűen jobban hitt Schmitt Pálban, mint Schmitt Pál maga. Ez pedig a függetlenségére nem túl kényes magyar közszolgálati médiában is kínos, arról már nem is beszélve, hogy olyan hatalmas hülyét csinált magából, hogy az még Londonból is látszott.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Forsz
2012. július 02. 21:27
Hogy mi a bajotok Obersovszkyval az nyilvánvaló. Obersovszky nem csinál titkot a politikai szimpátiájából és ezt nektek kínos hallgatni. Mellesleg, senkinek semmi szakmai kifogása sem lehet ellene; márpedig az, hogy nem köpködi szembe azt, akinek a vélekedésével egyet ért, vagy akivel szimpatizál, ez nem kifogásolható. Akinek hányingere támad, ne hallgassa! Én sem hallgatom Gréczyt, Albán urat, Pikót, nem hallgatom Németh Pétert és nem hallgatom Désit sem. Nekem is erős émelygést okoznak. Mit gondoltok, az, amit itt összehordtok, az kellemes olvasmány?! Nem az, de őszintén szólva látva a gyűlölködő kétségbeesettségeteket, ezért nem zavar, sőt fellelkesít, megelégedettséggel tölt el. Igazán szórakoztatóak tudtok lenni.
heep
2012. július 02. 21:27
Amikor néztem a riportot eltartott egy darabig amíg rájöttem, hogy az Obersovszky nem ironizál, hanem öles nyelvmozdulatokkal nyal. Megirigyelte a Gréczy tehetségét. Csak megerősített abban a szokásomban, hogy nem nézek királyi tévét (sem).
nomármost
2012. július 02. 21:26
Sajátos, hogy az arrogánciához szokott liberálisok egy udvarias hangvételű riporterrel nem tudnak mit kezdeni.Schmitt egy úriember, jómodorú kultúrált és államfő ( volt) Ennek megfelelően kérdezett Obersovszky.Az a probléma, ha ez probléma egyeseknek.
öszödibeszéd
2012. július 02. 21:26
Obersovszky olyan mélyre hajolt, olyan nagy svunggal, hogy csoda, hogy nem verte be az orrát a padlóba. Olyan alázatos volt, és olyan nagy lelkesedéssel bizonygatta a hazugságot, hogy a Szcientológia Egyházban párosával lépkedné a szinteket" Ja. Vagy az is lehet, hogy nem akart olyan tanyasi prosztó lenni, mint te meg a fajtád, z.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!