A célszemély szakdolgozata

2012. május 03. 09:56

Amíg a Fidesz nem tudja elővarázsolni Gyurcsány Ferenc szakdolgozatát, addig minden vádaskodása csak hecc, amely azt bizonyítja, hogy a célszemély karaktergyilkolászását politikai megsemmisítésével kívánja befejezni.

2012. május 03. 09:56
Mester Ákos
168 Óra

„Amíg a Fidesz nem tudja elővarázsolni Gyurcsány Ferenc szakdolgozatát, addig minden vádaskodása csak hecc, amely azt bizonyítja, hogy a célszemély karaktergyilkolászását politikai megsemmisítésével kívánja befejezni.

A gyanú nem tény, a »több mint gyanú« sem bizonyíték. A bizonyítási teher tehát a Fideszen van, függetlenül attól, hogy a politikai teher teljes súlyával most nem csupán Gyurcsányra, hanem pártjára, a Demokratikus Koalícióra is nehezedik. Ez tény. Sőt, talán a teljes demokratikus ellenzékre.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
torresG4
2012. május 04. 00:05
gyurcsánynak kéne előhúzni a szakdolgozatát és nem a fidesznek.....és minden tisztázódna.......de addig is gyurcsánynak nincs szakdolgozata, mert nem írt.....nem létezik, sehol sem lelhető fel, ő sem tudja felmutatni.....nincs, nem is volt soha.....
naftalinernő
2012. május 03. 22:07
Annyit tennék még hozzá, hogy Gyurcsányi elvárja a bizonyítékokat, ami érthető is. Viszont közelítsük meg más oldalról a kérdést. Gyurcsányi mondta, hogy a jobboldal összeesküvése van a háttérben, ergo tőle is elvárhatunk valami bizonyítékot, mert ez így nem több, mint szimpla vádaskodás. Vagy rosszul gondolom? Ő sem teljesíti azt a követelményt, amit a jobboldaltól elvár. Akkor most miről beszélünk?
naftalinernő
2012. május 03. 21:48
Mester elvt... izé... úr! Nekem is lenne egy javaslatom: álljon elő Feri a bizonyítékokkal! Eddig még semmit nem tudott felmutatni, ami őt igazolná, csak mellébeszélt, hetet-havat összehordott, de semmi tényt nem varázsolt elő.
szabadhajdu
2012. május 03. 18:19
Ki ez a szenilis vén troty? A demokrácia bajnoka? Á de hogy.. Csak egy vén komenyista.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!