Csak a Klubrádió pesszimista

2012. június 13. 10:13

A magyar nemzeti sajátosságnak tartott pesszimizmus csak a Klubrádióból tört elő, a pohár félig tele volt a többi újságnál.

2012. június 13. 10:13
gk
comment:com

„A magyar nemzeti sajátosságnak tartott pesszimizmus csak a Klubrádióból tört elő, amikor a komáromi Nokia-üzemből elbocsátott 1200 emberről szóló hírt a magyar média által pozitívan, »Állást talált az elbocsátott nokiások fele«-cím helyett »Nem talál munkát az elbocsátott nokiások fele«-címmel tálalta. 

A pohár félig tele volt a többi újságnál, köztük az Indexnél is: volt aki azt emelte ki címben, hogy egy hónapon belül talált állást (Monster.hu) a 2300-as létszámleépítés első ütemében elküldött 1200 ember fele. Csak a Pénzentrum választott egy köztes költői kérdést: Mi lett a kirúgott magyar nokiásokkal?. Erre a válasz, ahogy a Népszabadság fogalmazott: felszívta őket a piac.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
geraz51
2012. október 26. 17:48
Istenem pedig micsoda csapat.Egy értelmiségi válogatott akik csak a szépre és a jóra fogékonyak.ha majd ők lesznek hatalmon meg is fogják írni.Remélem még várhatnak vagy 20 évig.Addig az irigység megeszi a májukat,Abcug klubrádió.Most veszem észre milyen finom vagyok,ezekhez a senkiháziakhoz.
g.alattvalo
2012. június 16. 18:33
Na húzz a járókába, köcsög! Itt az uzsi ideje. Majd megy a bolgárúr és megszoptat.
Bisque Béla
2012. június 16. 16:33
"felszívta őket a piac.”" Micsoda pocsékolás...........inkább a jó magyar termőföld szívta volna fel őket.......amekkora trágya volt az egész........szőröstűl-bőröstűl, Bolgárostúl-Vicsekestűl. Akkor idén robbantott volna a magyar agrárium!!!
Hajdú Sógor
2012. június 14. 13:38
Ávósklub rádió.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!