Furcsa találkozás: a Népszabadság és a tények

2012. június 02. 12:46

Seres Attila jobban tette volna, ha megtekinti a legfrissebb felméréseket a pártok támogatottságáról, mielőtt elkészíti a mostani írását.

2012. június 02. 12:46
Kovács András
Kovács András
Embargó

„»Nicolas Sarkozy elnökválasztási bukása a padlóra küldte a jobbközép UMP-t« – olvashattuk a Népszabadság pénteki számában egy, a közelgő francia parlamenti választást elemző cikkben. Seres Attila jobban tette volna, ha megtekinti a legfrissebb felméréseket a pártok támogatottságáról, mielőtt elkészíti a mostani írását. Az UMP támogatottsága jelenleg 32-35, míg a szocialistáké 31-34 százalék között ingadozik. Ha egy volt kormánypárt egy elnökválasztási vereséget követően még mindig a szavazók több mint 30 százalékára számíthat, akkor érdemes feltenni azt a kérdést is: mit jelenthetett a »padlóra küldés« például 2010-ben az MSZP esetében?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kündü
2012. június 02. 20:11
Amúgy nem is a Pészabi papír-változata a lexörnyűbb: az olyan, amilyenné 1957 véres februárjában létrejött. De a NOLBLOG kizárólagos judeo-bolsevik éa hazaáruló blogjai szerintem bűncselekményeket követnek el. Rendkívül bűzös kóser szag van arra...
tunde04
2012. június 02. 20:08
igazából ez a találkozás nem nevezhető furcsának. inkább megszokottnak. ugyan is a népszabi és a tények sorra elkerülik egymást. ez már így szoktuk meg, ezen nem is csodálkozunk. furcsa az lenne ha 1x e kettő egy időben és egy helyen lennének, és egy valós, tényeket közlő cikk jelenne meg benne, mindenféle ferdítést nélkülözve.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!