Búcsúzik a Hírszerző

2012. június 29. 15:52

Megszűnik a Hírszerző – olvashatták május elején a hírt. A búcsú ideje viszont most jött el, lapunk 7 éves pályafutása végén mától beszünteti önálló működését.

2012. június 29. 15:52
Hírszerző
Hírszerző

A véleménylappá vált Hírszerző kisebb csapattal is meg tudta őrizni egyediségét, azonban nem csak a cég vezetése, de mi magunk is úgy láttuk, hogy jobban megérné a hvg.hu-val közösen folytatni.

Ezért mostantól szerzőinket és írásainkat a hvg.hu véleményrovatában keressék, ahol az eddig is futó publicisztikák mellett nyüzsi nevű rapid dühöngő rovatunk is tovább pörög. A Hírszerző régi oldala pedig ezután is elérhető marad, hogy az elmúlt hét év alatt összehozott nem kevés – és közéleti hatását tekintve sem jelentéktelen – cikkünk továbbra is olvasható legyen.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hajdú Sógor
2012. július 02. 10:30
Meleg szarig!
Ouroboros
2012. július 02. 10:29
Köszönjük srácok az eddigieket, és nyilván a hvg-n is meg fogunk benneteket lelni. Annál szebb dicséret meg gondolom, nem kell, mint ahogy faszkutya meg a többi nyomorék démon fröcsög itt fönn :D Jó egészséget a további munkához, Főnök!
HSL
2012. július 02. 10:28
a mandit a dk, a galamus és az amerikai népszava pénzeli, másképp és máshol nem is olvasnák őket :)
bendix
2012. július 02. 10:26
Nem megszűnik, csak átalakul:-( régi bolsi trükk!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!