Sokat basztattak, amiért bulvárlapokban szerepelek

2012. június 08. 09:03

Amikor nyilatkozom egy bulvárlapnak, akkor az olvasóihoz beszélek, és nem a tulajdonosokkal vagy az újságírókkal jópofizom.

2012. június 08. 09:03
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Facebook

„Sokat basztattak, hogy miért szerepelek a bulvárlapokban? Mintha az az én döntésem lenne, hogy éppen ki és mit akar megjelentetni a Blikkben. Másrészt honnan hiányzik leginkább az a szemlélet amit képviselek? Elárulom, nem a szerda esti értelmiségi sírás-rívásból a Duna TV-n, hanem éppen a bulvár által megszállt régiókból. És miközben nekem sincs illúzióm a fecskéről meg a nyárról, azért hadd próbáljak meg érdemi módon szólni azokhoz az emberekhez, akik bulvárfogyasztók, és akik a sznobok fitymálásán kívül eddig nem sok mindent kaptak erről az oldalról. Amikor nyilatkozom egy bulvárlapnak, akkor az olvasóihoz beszélek, és nem a tulajdonosokkal vagy az újságírókkal jópofizom. Emellett pedig reménykedem abban, hogy lesznek olyanok az olvasók közt, akiknek imponálni fog, hogy van valaki, aki emberszámba veszi őket, és érdemi kérdések mentén kommunikál velük. Az alábbi videó jól összefoglalja a véleményemet a bulvárról, aminek megjártam a poklát, így aztán autentikus forrás és tapasztalt veterán vagyok. Osszátok és terjesszétek:
http://www.youtube.com/watch?v=JdmggtpF05k

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vahur
2012. június 12. 19:38
Amikor nyilatkozol egy bulvárlapnak, akkor pénzt keresel, hagyjuk a rizsát!
Antigoné
2012. június 12. 19:38
Igaza van. Pozőr Puzsér a bulvár terméke és éltetője (vicces, hogy állítólag ellene harcol). Nem muszáj mindenütt nyilatkozni, ha kultúrhelyen nincs igény rá.
cutcopy
2012. június 12. 19:38
"miért szerepelek a bulvárlapokban? Mintha az az én döntésem lenne" Hát persze, amióta híres lettél mint a Darth Vader már csak sodródni bírsz..)
drieno
2012. június 12. 19:38
nem elég, hogy a moderálás totális hiánya miatt a topicokban ez megy, már a főcímben is nem csoda, hogy egyre többen lelépnek, és baller találkahely lesz a mandiner nekik ez az otthonos környezet
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!