Akik elég bátrak, hogy hűtő nélkül éljenek

2012. június 22. 10:25

Aztán majd magyarázhatja az asszonynak, hogy azért romlott meg a töltött káposzta, mert jöttek a tévések, és nem tudta megmondani, hogy mi volt a címe Britney Spears első slágerének.

2012. június 22. 10:25
szabóZ
comment:com

„És akkor bekopog a tévé, hogy akarok-e nyerni egy új hűtőt, de olyat, amiben jégkockaadagoló is van ám. Ez a Viasat3 új kvízműsorának koncepciója, mondjuk a Nyered, ha mered stábja nem random csöngeti végig a lakótelepet, hanem előzetes regisztráció, sőt casting után keresi fel a játékosokat, de így legalább nem kerül majd főműsoridőben, ahogy klottgatyában egy új LDC-tévéért játszik szőrős hasát vakargatva a felső szomszéd.

A műsorban a háztartási gépeket lehet lecserélni, de nem csak örömkönnyekről szól ám a vetélkedő: ha valaki rosszul válaszol, akkor még a régi, ócska hűtőt is elveszik, aztán majd magyarázhatja az asszonynak, hogy azért romlott meg a töltött káposzta, mert jöttek a tévések, és nem tudta megmondani, hogy mi volt a címe Britney Spears első slágerének. Ha valaki bevállalja, hogy esetleg elrohad a lefagyasztott dagadó, vagy ezentúl kézzel kell mosnia a zoknikat, az az alábbi videó megnézése után akár jelentkezhet is a műsorba.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
orion
2012. június 22. 13:39
Két hsz: "Magyarországon ez úgy fog kinézni, hogy a merész vesz a vaterán ezeré' egy roggyant hűtőt, beállítja a konyhájába, míg a sajátját eldugja a sógoréknál - majd röhög a markába, hisz ha netán nem nyer, akkor sem veszít." "Úgy ám! Az élelmesebbje pedig ha rosszul válaszol, akkor kidobja a lakásából a stábot, és majd azt mondja, hogy ez egy szerencsejáték-szerződés volt, ezért a követelés nem hajtható be. Jogász nemzet vagyunk, vagy mi." Óóóhehehe! :))) Zseniális nemzet vagyunk:Đ
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!