Alekosz már az euróválsághoz is ért

2012. június 19. 16:46

Aki ezt a videót megnézi, az jó eséllyel furcsa átalakuláson mehet át: érezheti, ahogy percről-percre nő benne, majd hirtelen jól fejlett, nyálkás alienként előtör belőle a KDNP-s médiapolitikus.

2012. június 19. 16:46
szabóZ
comment:com

„Aki ezt a videót megnézi, az jó eséllyel furcsa átalakuláson mehet át: érezheti, ahogy percről-percre nő benne, majd hirtelen jól fejlett, nyálkás alienként előtör belőle a KDNP-s médiapolitikus. Én speciel a második percnél már úgy éreztem, hogy a bordám szétfeszítve, véresen, mocskosan előbukkan belőlem Pálfy István, hogy nyugodt hangon leszögezze: a kereskedelmi televíziók hibája, hogy valóságshow-ban félpucéran rohangáló idióták kapnak csak nyilvánosságot a demokrácia szempontjából fontos témáknál is. Aztán mintha kicsit keményebben hozzátette még volna, hogy egy jól irányzott faszvillantás többet ér a szakmai tudásnál, de ebben már nem vagyok biztos, mert szinte éreztem, ahogy a polgári értelemben vett mandzsettagomba beleakad a gyomromba.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Claypool
2012. június 20. 22:06
Hogy jön ide a kibaszott KDNP? Barom...
jégecet
2012. június 20. 11:25
Inkább szabóZ-nek. Bár a mandzsettagomba ront egy kicsit az összképen.
Soma
2012. június 20. 10:42
Hehe! Máris erősödött a Ft. Ale - koszt az EU-ba! :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!