Kedves Hugh Grant Úr!

2012. július 09. 10:41

Orbán Viktor kitalálta, hogy úgy lehet minket megölni, ha nem kapunk állami hirdetéseket, és éreztetik a magánhirdetőkkel, hogy nem lesz jó pont a különféle pályázatoknál, ha nálunk hirdetnek.

2012. július 09. 10:41
Andrassew Iván
Népszava

„Egy rémisztő országban élünk, ahol a hetyke bunkóság és a félelem mindent lerombol és tönkretesz. Elnyomorodásunk első számú oka az, hogy Orbán Viktor - mivel nem meri betiltani - ellehetetleníti, kiéhezteti az ellenzéki sajtót. Én egy olyan napilapnál dolgozom, amelyik 139 éve jelenik meg, de ez már igazi csoda. Orbán Viktor kitalálta ugyanis, hogy úgy lehet minket megölni, ha nem kapunk állami hirdetéseket, és éreztetik a magánhirdetőkkel, hogy nem lesz jó pont a különféle pályázatoknál, ha nálunk hirdetnek.

Talán még ennél is ocsmányabb és szánalmasabb, amit a másik munkahelyemmel, a Klubrádióval művel: nem csak a kiéheztetésre játszik, hanem ráadásul odáig merészkedik, hogy az illetékes médiahivatal, amelynek vezetősége csak Orbán embereiből áll, úgy próbálja elvenni tőlünk a frekvenciánkat, hogy pitiáner trükkökkel ellenszegül a bírósági ítéleteknek. (Most Orbán megpróbálja a bírókat is maga alá gyűrni, és nagyon úgy néz ki, hogy ez is sikerül.)
Ha gondolja, fölkeresem Angliában - úgyis lesz arra dolgom nemsokára -, és szívesen elmagyarázom a magyarországi sajtóhelyzetet. Kiváló tolmácsom lesz, aki ráadásul az ön rajongója.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 127 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
geraz51
2012. október 26. 17:46
Ugye 139 éve nem ilyen kommunistákat átnevező hülyék írtak a Népszavában?
tellisavalas
2012. július 10. 17:33
Iván! A kollégád (dézsa) naponta leírja, hogy Orbán takarodjon. Jelenleg ez az Orbán nevű ember az ország miniszterelnöke. Lehet szerentni vagy utálni. De azért fizessen, hogy a gyalázkodásaitok olvasni tudja mindennap? Komolyan gondolod Te ezt?
Forsz
2012. július 10. 17:29
"egy olyan napilapnál dolgozom, amelyik 139 éve jelenik meg, de ez már igazi csoda. Orbán Viktor kitalálta ugyanis, hogy úgy lehet minket megölni, ha nem kapunk állami hirdetéseket," -------------------------------------- Itt két hazug gondolatiság van. Azt persze értem, hogy szégyelled leírni, hogy tulajdonképpen hol is dolgozol, a helyedben én is szégyelném...az viszont nem csoda, hanem merő pech, a mi pechünk, hogy a Népszava 139 év óta mételyezheti a magyar politikát. A másik témád is hazug. Ezt az ellehetetlenítő gyakorlatot az Új Magyarország és a Pesti Hírlap ellen Horn Gyula idejében vetettétek be, és amikor erre rákérdeztek a ti Gyulátoknál, hogy miért zárják ki a nevezett lapokat az állami érdekeltségű hirdetésekből - így ellehetetlenítve őket -, a Gyula azt válaszolta, érdekes újságot kell szerkeszteni. Hazudozol, ősember.
Oldgóbé
2012. július 10. 17:26
A Népszava még él??? Ki fizet ennek a degeneráltnak az ehhez hasonló "alkotásokért"?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!