Hallja, maga Grün... izé, Grant!

2012. július 10. 09:56

Már akkor tudtuk, hogy ez egy nyomorult liberális, mikor a Bridget Jones naplójában bájolgott.

2012. július 10. 09:56
Ceglédi Zoltán
hvg.hu

Sorvezető kormánypárti publicistáknak: Hugh Grant az új Ice-T! (...)

Az a szerencséje, hogy messze lakik. Próbálna csak itt keménykedni, hogy így nincs sajtószabadság, meg úgy nincs szólásszabadság, kapna a pofájára bírságot. Na, de itt van, ha már brekeg, elküldjük neki a médiatörvény hiányos, félrefordított változatát, amit az ilyen kötekedő, külföldi barmoknak készítettünk. Különben is: hallotta bárki panaszkodni a Magyar Nemzetet, a Magyar Hírlapot, a Magyar Demokratát, a Heti Választ, az Echo tévét, a Hír tévét, az MTV-t, a Duna tévét, a Kossuth Rádiót, a Lánchíd Rádiót, hogy nincs elég szabadsága? Akkor meg?

Az meg tök véletlen, hogy mostantól a Hugó gyerek filmjeit nem játssza a köztévé, meg a Szalai Annamária rájuk veri a 18-as kategória fölötti, »Sehol be nem mutatható« pecsétet. A fene nagy ánglius vízfejét meg olyan szépen ki fogjuk takarni a híradóban, hogy ahhoz képest Lomnici Zoltán központi show-elem volt. Nem fog ezeréves államiságot meg egy keresztény országot mocskolni!

Négy (?!) esküvő és egy temetés (?!), hát nem elég a melegfelvonulás, most már a többnejűség meg a nekrofília, ezt fogják reklámozni?! Mutáns, beteg állat. Már akkor tudtuk, hogy ez egy nyomorult liberális, mikor a Bridget Jones naplójában bájolgott. Köpi szét a szingliség mérgét az egészséges magyarokra. De most ráfaragott, Ugocsa non coronat, kész, ne számoljon többet a magyar piaccal, a karrierjének vége. Egész Európa láthatja, mennyire nevetséges ez a Hugó, és mennyire igazunk van nekünk. Ki fogják röhögni, ha folytatja ezt a szánalmas erőlködést. Sőt, ez a homoszexualitás-propagandista, ne hozza ide nekünk többet az ócska filmjeit... Sztárom a párom, ott enyeleg valami Róberttel, a gálám kifordul. És ezt választották meg miniszterelnöknek? Röhej.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sine ira et studio
2016. november 27. 12:51
Jó, de kit érdekel az ismerősöd? Harcol ő a zorbáni intergalaktikus diktatúra ellen? Nem. Na látod!
Vizigót
2012. július 13. 20:53
Nézd Zoltán, amit hallunk, az a Népszava, Népszabadság, ATV, 168 óra stb hisztizése, hogy itt őket elnyomják, miközben minden nap megjelenhetnek a kormányt basztató szösszeneteik. Ja, és Zoltán ezt egészet ne feledd beküldeni Theodornak a Hócipőbe, simán leközli, még fizet is érte valószínű.
sine ira et studio
2012. július 13. 20:53
Akkor csinálják szellemesen, színvonalasan, ez ugyanis izzadtságszagú. Ahogy a focipályán mondanák: kurva gyenge.
Fáskerti
2012. július 13. 20:52
"...Próbálna csak itt keménykedni, hogy így nincs sajtószabadság, meg úgy nincs szólásszabadság, kapna a pofájára bírságot" - te kapsz a pofádra bírságot? Na ugye.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!