Hugh Grant címe

2012. július 09. 10:02

Ne keresd Grant címét, amíg igazat nem mondhatsz.

2012. július 09. 10:02
Dési János
Dési János
Népszava

„Egykori, kiváló kollégám, a nemzetközi kommunikációért felelős helyettes államtitkár, Kumin Ferenc, a hírek szerint most Hugh Grant címét nyomozza éppen, hogy levélben magyarázhassa el a brit színésznek a magyar médiaviszonyokat, amelyeket teljesen félreért, amikor úgy fogalmaz, hogy az állam a média feletti uralom átvételével fenyeget.

Kumin Ferivel sok órát ültem együtt az ATV stúdiójában közös műsorainkban, s mindig élveztem nagyvonalú, frappáns politikai elemzéseit. Ahhoz, hogy ő ott kifejthesse álláspontját bizony kellett, hogy létezhessen ehhez fórum, sőt, ezt még finanszírozni is lehessen piaci alapon.

Ehhez képest most az egypárti médiahatóság kedvenc rádiómat, a Klubrádiót akarja ellehetetleníteni mondvacsinált ürügyekkel.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nimród
2012. július 09. 14:59
Szomorú hírem van Dési és haverjai számára. Úgy tűnik, nem sikerül a tervük, hogy a romániai kormánypuccsot követő Ponta-féle ámokfutást Orbánék politikájához hasonlítva, nagyot üssenek a magyar kormányon. A tekintélyes Frankfurter Allgemeine Zeitung például, a korábbiaknál sokkal egyértelműbben fogalmaz, megvédve a magyar kormányt. Karl-Peter Schwarz, a lap Romániával foglalkozó tudósítója az Így beszélnek a puccsisták című írásában ugyanis kifejtette: "legkevesebb három okból is téves" az a beállítás, hogy Románia "orbanizálódik". Magyarországon ugyanis "nem megszegték az alaptörvényt, hanem lecserélték a kommunista alkotmányt". Másodszor "Orbán Viktor demokratikus választáson szerzett alkotmányos többségre támaszkodik", Victor Ponta viszont "parlamenti dezertőrökre". Harmadszor az Orbán-kormány "egy szocialista kormányt követett, amely gazdaságilag tönkretette az országot, Romániában viszont a konzervatív kormányok egy takarékossági programmal megóvták az országot a görögországihoz hasonló katasztrófától" - áll a lap címoldalán közölt kommentárban. Nem rossz, mi?
Hopsza Sári
2012. július 09. 14:03
Hjúú, de jó pasi! Nekem teccik! Sárika a butácska
Jason Bourne
2012. július 09. 12:56
"kedvenc rádiómat, a Klubrádiót" Hát Öreg, ez téged minősít, hogy egy ilyen szar, szinvonaltalan pártrádió a kedvenced.
leech
2012. július 09. 12:50
Mi van kirugtak az atv ujságírói klubból /Bolgár Avar, pfúj/ most meg kaparod vissza magad ? Nem kellesz senkinek , dögölj éhen .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!