És tényleg megírták!

2012. július 11. 08:38

Érkezett a Magyar Hírlap rendíthetetlen ólomkatonája, a mindig minden körülmények között propagandára, harcra kész merev tekintetű leszámolóbiztosa, és valóra váltotta Ceglédi kolléga ironizálását.

2012. július 11. 08:38
Hont András
Hont András
hvg.hu

„Bevalljuk, mi azért kicsit reménykedtünk, hogy indokolatlan fricska lesz csupán az írás, uncsi már, hogy jól kipellengérezik saját lapjaikban a magyar kormányt kritizáló külföldieket, hogy talán már ráébredtek: aligha hatékony módja a külvilág meggyőzésének az, hogy tendenciózus összeállításokat készítenek saját közönségük számára a beszólogató hírességekről. De nem és nem.

Érkezett a Magyar Hírlap rendíthetetlen ólomkatonája, a mindig minden körülmények között propagandára, harcra kész merev tekintetű leszámolóbiztosa, és valóra váltotta Ceglédi kolléga ironizálását. Míg az előbbi azon humorizált, hogy a művelt jobboldali olvasóközönséget ilyesmikkel fogják traktálni: »ne mondja már, hogy ott Angliában bárki bármit leírhat. A világon nincsen ilyen, ember!«, addig az utóbbi teljes meggyőződéssel körmölte, hogy »ha nincs eszünk, higgyük el, hogy a színész azt mond, amit akar a liberális demokráciákban…«.

Széles Gábor írnoka, Bogár László jó tanítványa persze az okát is tudja, hogy mi indította arra a filmszínészt, hogy szóvá tegye a magyar médiahelyzetet. Íme a publicista fejében dúló globális háború megfejtése: »egy hatalommal, pénzzel, előmenetellel kecsegtető láthatatlan tartomány legkisebb szolgája Hugh Grant« - írja egy előmenetellel alig kecsegtető, látható tartomány legkisebb szolgája. És képzeljék, nem veszi magát észre.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
geraz51
2012. október 26. 17:45
A Ceglédi az egy nagyon gyenge tehetségtelen politikai elemző,a HVG egy szennylap,te pedig a FIDESZ-ből kirúgott sértődött faszkalap vagy.
Oldgóbé
2012. július 16. 20:10
És te észre veszed magad,kis szarházi???
narmer
2012. július 16. 20:10
Hont meg egyszerűen seggfej.
Öreg
2012. július 16. 20:10
Na, Hont ! te se véded meg a hont !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!