Magyar Hírlap - Álláspont

2012. július 10. 20:42

Szerző: Szentesi Zöldi László (vagy akár Bayer Zsolt, tökmindegy).

2012. július 10. 20:42
Herizonford
Tumblr

Magyar Hírlap - Álláspont

szerző: Szentesi Zöldi László (vagy akár Bayer Zsolt, tökmindegy)

Hát milyen jogon vagy fasz, te fasz?

Te fasz! Hát milyen jogon? Hát hogy mered? Hát hülye vagy? Hát hülye vagy te! Te fasz! Meg vagy te őrülve, te hülye! Vagy tényleg beszopod, amit ezek terjesztenek? Te hülye! Te fasz! Hát milyen jogon mondasz meg bármit? Hát honnan tudod? Itt élsz talán Magyarországon? Hát teljesen őrült vagy?

Értéktelen, szar ember vagy amúgy is.

Te hülye fasz!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fedor
2012. július 11. 10:30
Különösen vicces az eredeti cikk ezen bekezdése: "És a News of the World botránya? A Scotland Yard szerint 6400 embert hallgattak le a brit sajtó hóhérlegényei. Ezt a gátlástalanságot még Burundiban is megirigyelnék, Hugh… De azért köszönjük, hogy aggódsz a magyarországi sajtószabadságért." Kedves László! Hugh Grant pont azért olyan érzékeny a sajtót érintő ügyekben, mert károsultként érintett volt a News of the World botrányban, lévén, hogy az ő telefonját is lehallgatták, még tanú is volt a bírósági tárgyaláson: http://index.hu/kultur/media/2011/11/21/sztarokat_hallgatnak_meg_a_brit_telefonlehallgatasi_botranyban/ De persze ezt neked nem kell tudnod, hisz miért is kéne utánanézned annak, amiről írsz...
tetahó
2012. július 11. 09:51
Ez a cikk KURVAJÓ!!!!
megyer
2012. július 11. 09:30
Az ezen írás apropóját szolgáltó Szentesi Zöldi írás telitalálat. Szellemes és találó. Tényleg, vajon honnan tudna bármit ez az ürge "a magyarorsszági sajtóviszonyokról", ami miatt "aggódik"? akadhat ember aki ezt benyelte? "Többször előfordult már, hogy züllött londoni éjszakákon átszólt az ágy másik oldalára: „Nem rettenetes azért, ami Magyarországon zajlik?” „Mit mondasz, Hugh?” – fordult felé az aktuális lány. „Mondom, a fene enné meg a polgári kormányt Budapesten” – dühöngött Hugh, és tovább üldögélt kábán az ágyban, kedvenc foglalatossághoz nem lévén kedve, sem ereje. „Értsd meg, Bridget, most nem megy. Állandóan George Bolgár és John Dési zakatol a fejemben. Mi lesz velük?” „Felöltözzek?” – kérdezte csalódottan a lány" :) "Hugh Grant persze másnak üzent, nem nekünk. Apró kis szívességről van szó – tartozik ennyivel. Egy hatalommal, pénzzel, előmenetellel kecsegtető láthatatlan tartomány legkisebb szolgája Hugh Grant. Ha jobban tetszik, alkalmazottja. Olvasgassunk csak történeteket Marlon Brandóról, Mel Gibsonról, és ha nincs eszünk, higgyük el, hogy a színész azt mond, amit akar a liberális demokráciákban…" Erről van szó.
trendo
2012. július 11. 08:05
A poszt nyersen, közönséges stílusban, de találóan mutat rá Sz.Zöldi (és a vele is fémjelzett MH) stílusára. Ez a lap a jobboldalon pont olyan szerepet tölt be, mint a másikon a Népszava. Az eredeti cikkben minden lényeges benne van, tökéletes keresztmetszete ennek a szennylapnak. Más kérdés, hogy a Tumblr szövegkörnyezetéből kiragadva, ez a poszt nem ide való a Mandinerre, több támadási felületet ad, mint tanulságot. Pont azért, mert maróan gúnyos és kegyetlenül találó, érzékenyen, darázscsípésként hat a kommentelőkre. Nem arra készteti az olvasót, hogy átgondolja és a maga helyén kezelje,(jót röhögjön rajta) hanem rögtön indulatokat mozgósít benne, aszerint, ki melyik táborból olvassa.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!