Hagyjuk?

2012. július 19. 10:01

Titkolt politikai flört van kialakulóban, és a Fidesz hamarosan elszavalhatja Paul Geraldy versét a Jobbiknak: „Hát látja, kedves, bár ordítok, mindig én engedek.”

2012. július 19. 10:01
Mester Ákos
168 Óra

„Lehet ebben a kánikulában szépen belefutni egy belső vitába (...) csupán az a gond, hogy ezzel csak a jobbszél eszementjeit szórakoztatjuk, és eltereljük a figyelmet a fontos, aktuális témákról.

Arról például, hogy a miniszterelnöki jobb kéz milyen balfogásokat próbál sikerként feltüntetni, a szakértő közgazdászok rémületére.

Arról, hogy a kipaterolt, majd visszahívott IMF-nek előre megüzenjük, mihez tartsa magát, ha bármikor beesik hozzánk.

Arról, hogy a betiltott Magyar Gárda ismét grasszálhat; arról, hogy a parlamenti szélső párt a nyilvánosság előtt köszöni meg áldozatos munkáját; arról, hogy Nyirő újratemetése után jöhet a nyilas újraéledés – akár egy Szálasi-szobor ötletével is előállhat egy kegyeleti szertartásokra szakosodott Gyászhuszár Kft.

Arról, hogy titkolt politikai flört van kialakulóban, és a Fidesz hamarosan elszavalhatja Paul Geraldy versét a Jobbiknak: »Hát látja, kedves, bár ordítok, mindig én engedek.«

Végül pedig arról, hogy a megátalkodott Média-mindenhatóság pontosan azt műveli a Klubrádióval, mint Orbán az országgal: tönkreteszi.

Észrevesszük?

Fölfogjuk?

Hagyjuk?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
geraz51
2012. július 19. 14:55
Ákos papa!Ma vagy 72 éves,megfáradt öreg harcos vagy már.Hagyd a francba a politikát,te is mi is jobban járunk.Már ahhoz sincs kedvem,hogy elküldjelek a picsába.
1120
2012. július 19. 12:46
És te titokban kivel flörtölsz, szivi? Ha Tamás fiad nem esett messze az apja fájától, akkor vannak tippjeim... Cukipuszi! ;-)
durrbele
2012. július 19. 12:41
Mester elvtárs, hagyjuk!
citizen queen
2012. július 19. 12:24
A Mester Ákos féle bal-lib újságírók, és a 168 óra féle bal-lib médiumok hisztérikus, valamint szerecsenmosdató írásaikkal mindent elkövetnek annak érdekében, hogy 2014-ben Fidesz-Jobbik koalíció legyen. Utána pedig álságosan visonganak majd a széljobb veszélyről.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!