m1: csalunk, hazudunk, elhallgatunk?

2012. július 12. 16:58

Hosszú és bonyolult körbejárni azt, miért is gond, ha például az m1 csütörtök reggeli, hét órás Híradójában egy szót sem szentel az LMP Közgép elleni szerdai akciójának.

2012. július 12. 16:58
Németh Péter
Németh Péter
Népszava

Nem lehet minden apró rezdülést elmagyarázni Hugh Grantnek, a brit színész amúgy is ostoba, azt sem tudja mit és miről beszél - legalább is a jobboldali sajtó jelesei szerint -, így aztán nem is írom meg most neki a levelem, hogy mi is történik a magyar »közszolgálati« televízióban, hogyan manipulálnak, csalnak és hallgatnak el híreket. Nem írom meg, mert a végén, a butája, azt a következtetést vonná le, hogy itt a kormány javára csalnak, az adófizetők pénzén, s bizony lehetetlen feladattal terhelném meg Kumin Ferencet, hogy elmagyarázza az ellenkezőjét. Meg amúgy is: hosszú és bonyolult körbejárni azt, miért is gond, ha például az m1 csütörtök reggeli, hét órás Híradójában egy szót sem szentel az LMP Közgép elleni szerdai akciójának. El kellene mondani mi is az a Közgép, el kellene mondani, mi az a közbeszerzés, el kellene mondani mi az a közszolgálat és el kellene mondani mi is az a Híradó. Tényleg jobb bele sem kezdeni. Így aztán nem írunk levelet Angliába, mi is megspóroljuk a tájékoztatás nehézségeit. Épp úgy, ahogy a Magyar Televízió teszi; minek fárasztani a nézőket felesleges információkkal. Jobb róluk hallgatni...

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
geraz51
2012. október 26. 17:45
Most vágtunk vissza Csernobilért.Ugye egy szinten van a két esemény.Idióta!Vetesd már le a Hitler képet,amit a te képed helyett felraktak.
Hajdú Sógor
2012. július 15. 00:43
Nekem az elkóborolt Niki van meg, akinek az anyukája nem örült, hogy a böszme találta meg, és aki Dobrev Klárát szőkehajú nőnek látta. Aztán a gyámhivatal elvette a gyereket az annyától.
Bisque Béla
2012. július 14. 23:08
Járulékot írtam volna? Biztos a Diana sósborszesz miatt :))))))) na de komolyar fordítva a szót. Magyarországon az éves saját gázból kitermelés 4,6 milliárd köbméter/év. A lakossági igény éves szinten 2,7 milliárd köbméter. Ez azt jelenti, hogy szarhatnánk a világpiaci árakra és a lakosság megkaphatná engedényes áron, ahogy ezt például az UAE-ben szokás. (Emirátusok) Olajból is van doszt, de erről nem ismerem a pontos adatokat. Mivel úgynevezett alvizi ország vagyunk, vízkészletünk finoman szólva kifogyhatatlan. Ide értve a termálés gyógyvizeket is, az ásványvizek mellett. Ásványvíz gyártó ismeretségem egy van...aki a piacon is szereplő, neki a másfél literes PET palackos ásványvize 26, 78 HUF a gyárkapuban. Ebből az előforma (33 grammos) 15 forint, a kupak 2, a termékdíj 2,11, a göngyöleg fajlagosan 1,80. Számold ki, mennyi lehet a víz, mennyi a haszna...........és ezekhez képest hogy a francban veszed meg ugyanezt 3 X -os áron akcióban??!!! Termálvízben, geotermiában csak Izland előz meg minket. A napos órák számában Európában senki. Talán csak Mauritánia :) Szenünk, vasércünk, rezünk, sőt még uránunk is van. Alumíniumunkból készültek az orosz (szovjet) Iljusin és Tupoljev utasszállítik, a Mi24-es helikopterek a MIG és a Szuhoj vadászgépek. Mindenünk van, de mindig benyalós igazodás kényszeres faszkalapok vannak kormányon és nem a nemzeti érdekeket nézők. Na ez a gáz.
Hopsza Sári
2012. július 14. 23:07
Béla Bácsi! Mifelénk a szakik úgy mondják blankolt. Blank - mint üres, hiányos.. csupasz vezeték.. (csupasz "fasz".. jujj) A plankolás a gugli szerint is valami újfajta járványszerű idiotizmus....dzsászt hev ö luk Sárika a butácska
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!